28. 4. 2024

19 příspěvků u článku “Jana Maláčová chce vést zdevastovanou ČSSD. “Tak to je konečná,” řekl k tomu vlivný člen

  1. Konečně socani definitivně zaniknou, dědici Altnera by si měli pospíšit se svými nároky, protože Venezuela prošustruje i Lidový dům.

  2. Ona nepochopila,že se přítomností nemakačenka p.Stropnického znemožnila už před volbami?A stala se nevolitelnou?
    Pan Netolický ,oblíbený člen strany? Prvotřídní podrazák, který v kr. volbách kandiduje za jinou stranu.!

  3. Já jí náhodou fandím ,snažila se svou práci dělat jak nejlépe to uměla a ledacos pro lidi dokázala vydupat….i její největší kritičky z opozice, to vzdali ještě dříve než na to ministerstvo po ní nastoupily….tak co jí vyčítáte?

  4. ZPRÁVY DNE: 
    Agrofert nedosáhne kvůli auditnímu šetření na dotace

    • Kvůli vyšetřovanému střetu zájmů Andreje Babiše nejsou jeho holdingu Agrofert přiznány evropské dotace na chov prasat. Koncern přesto žádá jejich proplacení a zastání hledá i u soudu. Zatím neúspěšně. 

     
    Nová vláda promýšlí strategii v boji s epidemií

    • Koalice SPOLU a PirSTAN budou přebírat vládu v době sílící epidemie. Jejich představitelé slibují efektivní řešení v boji s covidem a shodují se, že je potřeba nová opatření veřejnosti lépe vysvětlovat a neopakovat chyby dosluhující vlády Andreje Babiše. Navrhují mimo jiné znovu zavést bezplatné testování

     
    Kvůli únikům z policejních spisů je obžalováno 28 lidí

    • Státní zástupce podal obžalobu v souvislosti s neoprávněnou manipulací s informacemi z trestních řízení, nezákonným přístupem k policejním databázím a zneužitím pravomoci úřední osoby. Mezi obžalovanými jsou elitní detektivové, bývalí policisté i příslušník Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Případem se bude zabývat Krajský soud v Brně.

     
    Úspěšný den Vám přeje,
    tým Milionu chvilek

    1. Jako vtip dobrý, co tam máte dál….
      Víte kolik lidí pobírá dotace a ani nechtějte vědět kolik jich ty dotace zneužívá….Babiš je jen dobrý terč pro novináře a jejich řemeslo…
      Stejně tak Covidová opatření ,….nejdříve opozice osekala opatření jak mohla, díky soudům a teď bude machrovat?
      A to obžalování vážení chvilkaři….je pouze a jen zase jenom obžalování ….ještě nikdo nebyl odsouzený jako ve všech případech které jen umíte pěkně rozvorat…a nic nedoděláte…
      Víte jak se tomu říká?….”mlácení prázdné slámy” tak bych řekl ,že jako uskupení ,nebo co to vlastně jste ….jste úplně zbyteční..
      Prý je málo řemeslníků, tak zkuste rekvalifikaci…

    2. už se přestaň vytahovat, že ses naučil zkopírovat a vlepit. joudo. to se učej děti v mateřince.

  5. je jasné že sociální demokracie v příštích volbách zvítězí,to co zažijete politikou verbeží slepence,stanu,pirátu,tunelováni,privatizace,placení zdravotnictví,školství,obrovská nezaměstnanost,bída, rozkádáni kmotru,spátky příjdou politické mafie propojené senátem. Tak že lidé budou volit jedině CSSD!!

    1. Kde pak tady musí co nejdříve přijíd obrovské občanské nepokoje – nové volby a svrhnutí těch koaličních ksindlu ! Snad si 65% občanu voliču uvědomí že je potřeba volit pouze jen jednu ze 3 stran ( Ano Spd Čssd ) a ne straničky s potencialem menšim než 4.5% které zbytečně sebraly hlasy právě těm 3-4stranám které mohly vyhrát a nepustit Demo žumpu k moci !! Hlavně voliči Volného bloku a Trikolory to posra.. ☹ jejich hlasy chyběli Ano ( 48 tis.) Spd ( 35 tis.) k tomu aby získali většinu !

      1. Tak pokud by došlo k té tragédii, že bych měl volit pouze mezi Ano, Spd, Čssd tak k těm volbám ani nejdu. Ale k tomu naštěstí nikdy nedojde aby prošla jenom tahle trojka.

  6. ZPRÁVY DNE: 
    Zástupci Milionu chvilek se sešli s představiteli demokratických koalic

    • Předsedové a předsedkyně koalic SPOLU a PirSTAN aktuálně pracují na koaliční smlouvě a programovém prohlášení vlády. Na schůzce se zástupci Milionu chvilek se shodli, že témata posílení nezávislosti justice, svoboda médií a vyřešení důsledků střetu zájmů Andreje Babiše na státní správu jsou klíčová a potvrdili, že o jejich konkrétní podobě jednají. 

     
    Hamáček rezignoval na předsedu ČSSD, kandidovat bude Maláčová

    • Po neúspěchu ČSSD ve volbách odchází z čela strany dosluhující vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček. Svůj odchod z funkce předsedy avizoval záhy po tom, co se ČSSD nedostala do Sněmovny. Na místo nové předsedkyně bude kandidovat Jana Maláčová.

     
    Zdraví prezidenta zhodnotí konzilium odborníků

    • Konzilium by mělo sestávat z devíti lékařů. Tato nově vzniklá poradní skupina by měla být podepsána pod zprávou o zdraví a schopnosti Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad. Následně by zpráva měla být podkladem pro rozhodnutí o aktivaci článku 66.

     
    Úspěšný den Vám přeje,

    tým Milionu chvilek

  7. no jsem šťastný, že se tato zlodějská strana co společně s ODS rozprodala nejstrategičtější podniky za hubičku min. za 25% realné ceny ..OKD, Mostecká uhelná, chemopetrol,, a nikdo to neřeší a vše je prý v pohodě, já bych nikdy tyhle zloděje nevolil, pořád tam jsou lidi jako Špidla apod. co za tím stály. Museli by stranu od těchto zlodějů a podvodníků vyčistit, změnit název a zmírnit až příliš levicové ražení a možná se dostanou zpět, ale v příštích volbách to určitě nebude.

  8. Moc jim ani nenahráli kauzy okolo Ratha a bývalé hejtmanky Vaňhové a lidí kolem ROP severozápad. No musí se nějak výrazně od těchto kauz distancovat a být k strana sobě kritická a nesvalovat vinu a selhání jedincem, protože to bylo systémové a promyšlené jednání celých skupin. Měli by se slušným lidem omluvit…..”ukradli jsme co se dalo, prodali strategické podniky, ale chceme to napravit nebo něco v tom duchu, ne něco plácat o důchodech….”

  9. Hustá dvojka nesmí zaniknout, Janička by byla nejvíc nejlepší premiér a Martínek, který rozumí úplně všemu, by byl úžasný prezident. Anebo klidně naopak. Pak bysme byli konečně my všichni neskonale spokojeni a šťastni, snad se toho dožiji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *