28. 4. 2024

23 příspěvků u článku “Očkovaní lidé v nemocnicích mají lehčí průběh covidu, říká ředitel brněnské nemocnice. K omezení péče už chybí jen krůček

  1. Od toho to očkování snad je, ne ? Ted´ po tom to postihlo i očkovanou Terezu Kostkovou už snad ani malé děti nevěří, že to ochrání zcela.

    1. Bože ty jsi čmelák, umíš číst? Nikdo netvrdí, že nemůžeš onemocnět a když, tak ne s fatálním důsledkem.

  2. Člověk jen žasne, kolik českých vědeckých a lékařských elit se nechalo vlákat do globálního organizovaného zločinu propojeného s politikou a nadnárodními farmaceutickými korporacemi. Big pharma zřejmě nešetří na úplatcích. Proč by vlastně měly, když očekávaný vejvar z vakcinace lidstva experimentálními sračkami je v bilionech dolarů.

    1. Jako vědec jsem se svého času zlobil na Klause, Topolánka a další jejich soudruhy, když na začátku polistopadového období prosazovali, že si věda má na sebe vydělat (ona totiž už dávno vydělala pěkné balíky peněz, ale málo kdy sobě). Že to vydělávání na sebe vezme tento nečekaný směr, by mne ani v nejhorším snu nenapadlo.

      Už také chápu, proč už před lety byly na sociálních sítích mazány názory vědců, kteří tvrdili, že vědci mají zodpovědnost za budoucnost lidstva. Nebylo to nic proti ničemu, příspěvky nikoho nenapadaly ani neurážely, zdálo se, ale v dnešním kontextu je to už jasné.

    1. Protože přišel jejich čas, očkování je proti coroně, ne pro nesmrtelnost. A z těch 30 000mrtvých by prý polovina zemřela do půl roku na jiné nemoci, co měli.

  3. Mne by zajímal fakt – jaká je statistika těch mladších končících v nemocnicích ve vážném stavu a to jejich obecný zdravotní stav (zda-li jsou to lidé co o sebe pečují a nebo lidé co holdují nezdravému způsobu života (obézní, kuřáci, alkoholismus…apod).
    Zajímá mě to proto, že jsme celá rodina pozitivní (střední věk). A jsme relativně v dobré kondici. Uzdravujeme se a nevidím v tom až tak zásadní problém. Nijak nezatěžujeme zdravotní systém.
    To by byla zásadní data do statistiky.
    Protože pokud by to tak bylo, tak by se měla vláda a všichni Ti specialisté zaměřit především na prevenci (jak pečovat dlouhodobě o své zdraví) a né šířit negativní myšlení, zastrašování, tlak na separaci společnosti, propagandu…

    1. To se vychloubáš,že jsi v dobré kondici?to je iluzorní podívej se na prezidenta ,chlastá ,kouří a covid nikde,a to ještě za ním choděj jak do chléva,no a je mu už”nebo jen”77

      1. Pokud máte ten pocit, tak bohužel to tak neměli být myšleno. Ale chtěl jsem poukázat i na to, že není vše jen černé, katastrofické scénáře, ten kdo není očkovaný je vyvrhel společnosti a zcela jistě zemře s covidem a měl by být vykázán, pranířován.

        Je to už skoro jak hon na čarodějnice.

        A ano je to individuální. Nicméně, obecně platné je, že pokud o své zdraví člověk pečuje, určitě je to investice do vlastního zdraví a prevencí nejen před covidem.

  4. Co očka dělají vůbec v nemocnici? Je jim přece slibován lehký průběh, tak proč se válí ve špitálech?

    1. Protože jsou to v drtivé většině staří lidé ročníky 1934 až 1942 ty chytrolíne !! Tedy lidé kteří mají x dalšich zdravotních neduhu a jejich organismus je již velmi slabý !

      1. Tak vidíš, troubelíne, sám píšeš, důvodem jsou jiné zdravotní neduhy. Tak proč je počítají mezi hospitalizované primárně s covidem? Dobrá manipulace se statistikou. Holt jsou za covidpacoše větší prašulky.

        1. Pokud budeš např. onkologickým pacientem a k tomu chytneš kovid, tak budeš izolován – chápeš. A pokud exneš tak s kovidem.

  5. Když mají očkovaný lehký průběh tak proč leží v nemocnici ?
    Nebo ten lehčí průběh nebude zas tak lehký ?
    Manželka je doma s kovidem, očkovaná není a má též lehčí průběh.

    1. Ono když je někomu 75+ tak pro něj i lehči pruběh nemusí být zárukou uzdravení pokud nebude min. první týden pod každodenním lékařským dohledem……… Na víc to jsou i staří lidé kteří žiji sami v domácnosti a nemá se o ně ten týden 10 dní kdo postarat ( nemají v dosahu děti nebo přibuzné kteří třeba bydlí 50 a více km od nemocného ) .

    2. Máme to stejně. Celá rodina v izolaci. Střední věk. Bez očkování a relativně lehký průběh.
      Léčíme svépomocí doma.

  6. před chvílí tady byl článek, že zemřelo více očkovaných než neočkovaných, tak jak teda je? o co tady jde, rozeštvat všechny proti všem, důchodce proti pracujícím, očkované proti neočkovaným, mainstreamáky proti konspirátorům, státní zaměstnance proti zaměstnancům ze soukromé sféry atd. Hádající skupiny jsou výhra pro bruselské elity, během toho dohadování ani nepostřehnete že si vytvořili 4 říši a česko je jen kolonie a všichni společně otroci.

      1. Tento server určitě někdo sponzoruje a dotyčný zřejmě začíná uplatňovat své požadavky.

        Naštěstí Joseph Goebbels neměl pravdu, ani miliókrát či miliardkrát opakovaná lež se pravdou nestane, o čemž se nakonec přesvědčí globalistická covidová mafie a všichni, kdo jim pomáhali.

        Dělají to při plném vědomí, takže z důsledků pro vlastní svědomí, karmu a soud historie se nelze vylhat. Jejich vlastní děti je odsoudí za to, co lidstvu provedli a budou se stydět za tuto kapitolu v lidských dějinách.

  7. Proč dělají z očkovaných papírově bezinfekční,kdo už otevřeně řekne,že to šíří také,ani netuší,bez testování všech,se to bude šířit dál, v hospodách nenosí respirátor a můžou to šit,proto,tam lide přestávají chodit,tohle je falešná jistota bezinfekčnosti,papírově tečka a bez testu do hospody,to špatně.Jak dlouho funguje očkování půl roku?A co uznávat protilátky,po prodělaném covidu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *