18. 5. 2024

42 příspěvků u článku “Piráti se zlobí. Ukázalo se, že je podvedl Vít Rakušan. Vyzval ke kroužkování své asistentky, která přeskákala vlivné piráty

  1. Konec Pirátů v Čechách aneb jak Piráti přicházejí o iluze. Dobře jim tak. A že Rakušan kroužkoval svoji asistentku? To byla jenom vzájemná výpomoc, ona ho taky kroužkovala, v pokleku.

  2. V politice je to běžný jev, že neschopní šmejdi se intrikami a podrazy snaží dostat ke korytům po zádech těch schopnějších nebo úspěšnějších.

  3. Vítejte v politice! Aspoň jednou zažili na vlastní kůži to co občané zažívají neustále ( od všech politiků). Před volbami sliby… po volbách kudla v zádech.

    1. Starostěnkovi z Kolíne, Kolíne, zdatně sekundoval hejtmánek z Liberce Půta (kdo zná a ví – Metrostav+Půta+zneužití EU fondů na rekonstrukci jistého kostela v LBC). Jisté je jen to, že kostel stojí, ale to stál ještě za R-U. Jinak žádný úplatek se nekonal a ta částka také nesouhlasí (700.000,-Kč) a vůbec, Vyšetřování skončilo, zapomeňte (název staršího italského filmu o praktikách sicilské mafie spolčené s politiky – podobnost čistě náhodná). Ale Österreicherovi (Rakušan) se nedivím, taková asistentka se vždy hodí na dlouhé zimní pracovní večery, žéé??!

  4. Proč bukanýři pláčou?Vždyť si je sami vybrali,plácali je po ramenou
    a vyřvávali,jak zvítězí ve volbách.To,že Rakušan je obyčejný darebák věděli
    všichni,jen ti zaslepenci o tom nic nechtěli slyšet.Teď to mají s plnou parádou a můžou tak maximálně chodit plakat na vlastní hrob.Ale aˇjsou klidní.Ve SPOLU to dopadne obdobně.Pro koryta se rozhádají a budou nové volby.No a lidé konečně pochopí,že pochybné slepence nikdy fungovat nemůžou a nebudou.Jedině každá strana za sebe má právo být volená.Slepence,které mohly vzniknout jedině díky kolaborantovi Rychetskému se už tímto podvodem nikdy nesmějí do vlády dostat.

  5. Pro kroužkování jsem se rozhodl okamžitě po oznámení jednání o koalici. Piráti mi sice byli sympatičtí, ale jejich láska k “rekreačním drogám” způsobila jejich nevolitelnost. Teď se ovšem projevují jako ufňukané děcka!!

  6. piráti pěkně s vámi vyjebali soudruzi stanu!! jelita tím jste skončili v politice hlupáku je v politice dost! a udavaču,křiváku taky sami jste se přesvěčili.

  7. Tak Vítek s Ivánkem si vjeli do vlasů (dredů)? Že to nastane tak brzo po volbách jsem nečekal. Přeci kamarádi ! Jeden za všechny a duhej bez dvou za dvacet ! Jsem zvědav, jak tihle mediální tlučhubové budou vládnout !

  8. Piráti samej ajták,ale jinak prakticky nepoužitelní blbci,nemám rád ani ty starosty,ale tohle se jim povedlo,za mě za “100bodou jožka ftipkára”

  9. Podle Kulhánka “Piráti zuří”. Podle mě spíš piráti čumí, jak to rychtářové umí. A analyzují. To zas umí piráti. A budou následně o zjištěních jednat. Za takový podraz by měli piráti navléknout boxerské rukavice.

  10. Piráti jsou tak hloupí, že je i vlastní koaliční partner snadno podvede. A opravdu by někdo chtěl, aby rozhodovali o otázkách řízení našeho státu. Bylo by nejlepší je poslat do opozice. Jejich voliči byli naivní, nebo recesité, kteří nedomysleli důsledky své volby.

  11. Jeeeee to mam radost🤣🤣👍no a jeste ta Čůza Pekarojc s Traktoristou z JZD Jurečkojc a slizkej had Fialojc se rozpadnou do pul roku,pak se budu tesit z predcasnych voleb ktere jasne vyhraje SPD💪💪💪A teprve pak zacnou zmeny☝☝🙋‍♂️🙋‍♂️

  12. STANe a Rakušane ! Nevolil jsem vás, ale mockrát a bez ironie vám děkuji za to, že jste vyautovali tu neomarxistickou pakcháž, lhostejno jakou metodou !

  13. Takhle to prostě vypadá, když se koalice nevydaří ,dojeli na to ,že stůj co stůj ,chtěli udolat Babiše. Tak všemi oblíbený Rakušan ukázal ,co je vlastně zač….ona ta honba za kariérou je jako mor , ta člověka pohltí ani neví jak.

  14. ….a tito chtějí vládnout ???….a proboha čím, když jim chybí normální rozum !!….i tak si myslím, že volby byli podvod !!

    1. tady je ještě nějaký jiný Antonín? Tohle jsem nepsal, ač souhlasím. Neměli by se dva antonínové nějak odlišit? Číslovkou apd?

  15. Oba dva tyhle debily vodí média jak pimprlíky na provázku,lidi vzbudí už jen pořádný průšvih co tato sebranka napáchá,budete hrabat prstíčkem po končící vládě.

  16. Piráti jsou amatéři,zřejmě je to asi dobře,že tak dopadli.Budoucí zastáci levicových hodnot se poučí tak,že s velkými kluky se na led nechodí.

  17. Ta lama Bartoš by to měl přenechat Sandokanovi, tygrovi z Montpráčemu, ten už by s nějakým Rakušákem udělal pořádek ajnccvaj.

  18. Do roku, maximálně dvou let se navzájem sežerou. Krademe SPOLU + PirStan jsou směšní lháři a jejich voliči bohužel chudáci, kteří je neprokoukli! Ale, odskáčeme to všichni!

  19. Podvod od samého počátku. Bez hlasů mladých blbců pro Piráty by žádná vláda pravice nebyla. To jsou paradoxy co?

    1. Bolševici by už dalších 8 let vládnout nemohli. Ukradnout už není co. Teď je potřeba vyházet udavačskou justici a začít jednat. Zločinci do tepláků a na hodně dlouho.

  20. Tak si myslím, že v tomto případě byly volby v pořádku. Piráti stejně jako k volbám by přistupovali i k vládnutí. Naivita, hurá akce, životní nezkušenost – znalosti získané z internetu, neznalá zodpovědnost za jiné, utopistické představy prosazované přes nevoli lidu a další a další. Životní moudrost je prostě potřeba získat věkem a činy, nejenom kecy.

  21. Jen pár věcí. ODS nechce platit daně od googlu a facebooku. Každý rok více jak 4 miliardy. Země v Evropě se to snaží prosadit a my nechceme. Trošku divné ne ….

  22. To si nemusili dělat Piráti analýzu, to bylo jasné od začátku. Na druhou stranu to byla jen část jejich neúspěchu. Jejich členové už se viděli ministry a Bartoš jako předseda vlády. Zajíci, pánové, se počítají po honu … na to jste zapomněli.

  23. Změna ve vedení by možná Pirátům prospěla – záleží na tom, zda je protikandidát charismatický, alespoň jako Batroš. Protikandidáta neznám. Bartoš už získal zkušenosti a nenechá s Piráta mávat ze strany hlavně ODS, jako dříve. Piráti by také mohli vytvořit dvojkoalici s některou ze zbývajících politických stran pětikolky. ODS, resp. Fiala a jeho vláda zažívá stále větší odpor občanů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *