2. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Po sexuálním predátorovi Cimickém šli reportéři už před dvaceti lety. Úspěšně nasadili volavku, ale reportáž nikdy neodvysílali

  1. Bude zajímavé sledovat kam celá kauza Cimického(Cinického) dospěje a zda bude trestně stíhán ? I kdyby ne tak přece jen asi nebude mít do konce života klid a zůstane mu nálepka sexuálního agresora a s tou nálepkou se mu bude špatně žít. Do obchodu by měl chodit přes kanály.

      1. Možná ano,možná ne i kdyby,zůstane mu nálepka sexuálního agresora a ta ostuda. Ze seriozního lékaře a člověka je rázem vyvrhel společnosti,zločinec i když nebude trestán. Presumpce neviny neexistuje to je jen právnický podvod nic víc. Někdy to je na škodu,někdy jak vidno to může být i užitečné. Věřte tomu,že ten tlak,který na něho přijde mu bude velmi nepříjemný,třeba už jen v tom,že se mohou od něho odvracet přátele známi a dokonce i rodina. Nechtěl bych být v jeho kůži ani za 100 mega.

  2. Adélo Kovalová,když máte chuť nahánět sexuální predátory.Přidejte k nim Dominika Feryho.Proč o něm nenapíšete ,má za zády vlivné lidi,bojíte se?

    1. Souhlas,velmi správná reakce. Mimochodem ve volební kampani na to nikdo nepoukázal,což mne velmi překvapilo. Fery byl vlastně celou dobu až do letošního května poslancem TOP 09. To že se rychle vzdal mandátu a zmizel bůh ví kam nic nemění na tom,že nyní už vládní strana měla skoro 4 roky poslance sexuálního agresora. Lidé volící TOP 09 musí být pěkní šmejdi,když jim tato skutečnost nevadila.

    2. Tak o Ferim už se psalo a vyšetřuje to policie. Žádná další oběť se veřejně neobjevila a vyšetřování taky ještě nemá žádný konkrétní závěr, tak co by se o něm teď mělo psát ? Znovu to samé ?

  3. To je divný sex predátor. Sahal jim jen na zadek a prsa a po dvaceti letech, už by na ně asi nesáhl. Kdyby s nimi ale souložil, ale to ne a to je asi štve.

    1. Takových “sexuálních predátorů” jsme my ženy zažily v hromadné dopravě asi všechny dost. Je to nepříjemná zkušenost,ale spíš čtu mezi řádky.On jej chtěl vyznamenat prezident a to je ta pravá vina. Jenže pan Cimický se opravdu provinil, provinil se profesně.Jako psychiatr měl vědět, že takhle se chovat nesmí a hlavně ne v ordinaci.Pokud nezvládal nutkání sahat ženám na prsa a nešel se léčit,tak to v podstatě nebyl ani dobrý psychiatr.Ale zastala jsem se jej ,nelíbilo se mně jak někteří hned všechno věděli,ještě nebyl souzený,ještě se nevědělo a už by mu spousta lidí dala trest smrti(ještě že je zrušený).Tím když nakonec odmítl vyznamenání přiznal,že vše není zrovna košer.Ale co v životě je?

      1. Srovnávat jeho chování s tím že se na vás natlačí v hromadné dopravě nějaký blbeček úchyl,je myslím nějak mimo.Pokud se prokáže to co dělal,tak je to mimo jiné i zneužití jeho povolání a jeho autority jako lékaře.Ty ženy mu důvěřovaly jako odborníkovi.

  4. Pro mě je zarážející i to, že to novináři o něm věděli, volavkou ho usvědčili, ale přesto to pustili k vodě a nikde ani necekli. Co je k tomu vedlo?

    1. Údajně to že Cimický,který má spostu známostí všude,se to nějak dozvěděl,že na něj nasadili volavku,a následně už ji odmítl léčit.Takže jim to bohužel nevyšlo.Aproto mohl tu činnost páchat dál.

  5. Je jedno zda je cenzor z Moskvy nebo Bruselu. 15.března 1938 nás západ prodal Hitlerovi to je fašistickému Německu. 1. září 1939 nic neudělal když Německo, SSSR, Slovensko s Maďarskem napadli Polsko. Začala 2.světová válka. Západ umí jenom kecat a skutek utekl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *