7. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Nápoj, který dokáže snížit vysoký krevní cukr do 30 minut. Vědci řekli, kdo ho má zařadit do jídelníčku

  1. Mix 24.Někdo vám šlape na paty? Chce vás zrušit? Blokovat? Vyhrožuje? Jestli ano, tak raději tohle, než ty kraviny co tu poslední dobou vkládáte. Zachovejte si tvář a üctu. S takovou vaše zachraněná existence za cenu malinové šťávy vám bude k ničemu bez čtenářů. Hanba.

  2. Když má pacient nízkou hladinu cukru, je hyperglykemický. Diabetici mají ovšem vyšší hladinu cukru. Třeba 15 nebo 20. Inzulín – průmyslem dodávaný, je neplnohodnotný. Zvyšuje chuť k jídlu, ničí játra, až je nakonec zničí. Pomoci může jen transplantace jater, ke které se našinec nedostane. Motorkáři = dárci orgánů, se tak často neusmrcují.
    Problém je v neochotě zdravotních pojišťoven diabetiky léčit: Inzulín (prý v lékařství nejprodávanější lék+ z toho velké zisky výrobců a distributorů) je pojišťovnami úplně hrazen, sic, ale pojišťovna má také finanční limit na osobu, ten kontroluje a který si zpravidla lékař nedovolí překročit. Proto předepisuje lékař pouze inzulín, doporučuje dietu a pohyb. Není tedy většina lékařů vědomě s pojišťovnami v zádech nakonec sérioví vrazi? Zakopaný pes je dále v tom, že po nějakém čase je podle oficiálního zjištění 70 % diabetiků minimálně částečně rezistentních na inzulín, někteří zcela – například já. Dá se to snadno zjistit. Na jeden den vysaďte inzulín, třikrát deně si změřte cukr, jezte stejně, a když máte hladinu cukru stejnou, jste už rezistentní, ale lékař to nezjišťuje a vám bude vytrvale inzulín předepisovat. Musí vás přece léčit, že ? Odejdou vám játra, tedy i vy sám. Někteří lékaři jako ten můj – jsou však ochotni předepsat ještě Ozempic 1 mg (denně – pro diabetiky pravý poklad !), a také nějaký inzulín ve žlutočerveném peru, který se v dávce 8 píchá těsně před snídaní a obědem. Ozempic způsobí, že buňky opět přijmou inzulín, cukr spalují a tím klesne hladina cukru v krvi. Mně třeba na 6,8 až 9, podle toho, jak jsem dodržoval dietu. Opravdu dobrý lékař ještě předepíše proplácený stopapetit (například Prolong 1000 – způsobuje zácpu ! – asi je vhodnější vybrat jiný)a budete jíst opravdu málo. Lékař, který se bojí pojišťovny vám předepíše stopapetit v peru. Na týden.Ovšem stojí 3000 korun. Je to tedy pro bohaté. Uvedené léky, myslím že dokonce všechny, dodá zdarma (!) pouze lékárna Benu. Doporučuji. Udělejte si této kartičku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *