3. 5. 2024

60 příspěvků u článku “Co směnil Fiala za to, že prezident na vše kývnul? Prsty v tom může mít Mynář

  1. Co by mu sliboval? Nejspíš se to neslo v tomto duchu: “Pane prezidente, ústavní žaloba bude. Kromě toho budeme schvalovat rozpočet prezidentské kanceláře. A máme tu dvě možnosti, proti loňsku ho pokrátíme jen o 50 %, když vládu urychleně jmenujete tak, jak navrhuji. Nebo o 90%, když budete otálet. To Vám pak přestane chutnat jak puding, tak vinná klobása. Na rozmyšlenou máte 10, 9, 8……. Ano, děkuji, vzhledem k rychlému rozhodnutí v médiích pochválím váš státnický přístup.”

    1. Možná to tak bylo Miloš nedělá nic zadarmo a že by někomu ustoupil ? To spíš bude v pekle sněžit než by Miloš někomu ustoupil nebo přiznal chybu.

  2. To je evoluce.
    Éra mocných dinosaurů končí a začíná éra savců, nebo chcete li přísavců.
    Uvidíme, v co se vyvine pan Lipavský.
    Zemanosaurovi se nedivim, už je napůl potopený v asfaltovém jezírku a ohlodávaný i těmi nejmenšími mrchožrouty z řad žurnalistodontů.
    Také bych se v takovém stavu nezajímal o to, který prehistorický vačnatec si namastí kapsu, když bych sám byl před vyhynutím.
    Konec konců, snad nevěříte, že tam máme nějaké mýtické hrdiny snažící se za každou cenu o dobro společnosti? Nebo ano?
    Jestli to ještě nevíte, tak politika je šachová partie. Morální aspekty v tom hrají vedlejší roli.
    Nakonec jsou to všechno jen lidé a přisuzovat jim takovou míru osobní zodpovědnosti, jaká je politikům obecně přisuzována, je kapku za hranou lidské přirozenosti.
    Tedy pokud nevěříte na Avengers, nebo nejste fanoušci Star Treku, pak bych to asi pochopil.
    Nechápu, co za tím hledáte za obchod, je to čistě logický ústupek téměř končícího prezidenta nadcházející vládě.
    Čekáte snad, že bude burcovat proti Papeži a ve jménu kalicha drancovat katolické statky?
    Ne!! Je to politik bože!! Né Jan ,,Miloš,, Žižka!
    Zeman je politik a jedná politicky!
    Fakt si myslíte, že je tu politika pro vás a ne vy pro ní?
    Lipavský neLipavský, je to hra o trůny, ale mnohem složitější než ten seriál.
    Smutné je jen to, že si tu hru tvoříme sami tím, že se stavíme do role těch ubožáků, co pouze vzhlížejí ke svým vůdcům a ztrácejí pojem o realitě a odmítají myslet realisticky.
    Tak pomiňte, že vás do té reality vracím, ale představa vyloženě prolidového nebo názorově pevného politika je utopie, a kritika za nesplnění tohoto očekávání, médii a veřejnosti, je kritikou divadelního představení, nikoliv však reálného dění.

  3. no, myslím, že se zeman bude enem královsky bavit, až tadle parta neumělů začne rádoby vládnout. ;o))

    1. To je možné,že se tato slepenecká grupa oddělá. Ale Burešová vláda taky nic moc. Skoro nic nesplnili ze svých slibů,krom EET což nesplnilo očekávaní a Bureš pouze chytře dával důchodcům výhody a navyšoval důchody čímž si kupoval jejich přízeň.Mnozí důchodci to akceptovali a dali mu hlas a vůbec jim nevadilo,že kradl.

      1. burešova vláda s předvedla víc než dostatečně. už jí měl každej plný zuby. ale todle lepčí nebude. ;o))

        1. Mýlíte se každý ne vždyť Bureš málem vyhrál volby.Bureš nemá koaliční potenciál jinak by vládl dál.

          1. dyž nejni nic moc na výběr, může to bejt klidně i tak napůl, ne?

    2. Být horší než Bábišův tragedy cirkus bude náročné. Zeman nechť plní svoje prezidentské povinnosti a ve volném čase se může bavit čím chce, tak jako kdokoliv.

        1. No překonat finanční gramotnost paní angličtinářky nebo rozhazovat rychleji než hustá Jana, to se skoro nedá.

  4. Byla to šachová partie a neznáme podrobnosti. Něco museli Zemanovi slíbit tedy Fiala mu něco slíbil,nebo to byl obchod něco za něco.Miloš nedělá nic zadarmo.

      1. Zeman neni až tak hloupej aby schválil vladu ksindlu v čele s Blažkem Stanjurou Rakušanem a Lipavskym aniž by to nebylo něčim podmíněno ! Pevně doufám že ten pěti koaliční ksindl odporných kreatur pujde do roka tam kam patří – do horoucích pekel !!! Je výsměch aby té to zemi vládli 3 ministři strany která má jen 4 poslance – další ministři stran které nezískali ani 5% podporu voliču v parlamentních volbách a to aby na post ministru byli dosazeni darebáci gauneři Blažek a Stanjura !!!

        1. Pane Novák souhlas jen mi stále nejde na rozum proč to Burešová vláda dopustila vznik oněch předvolebních koalic ? Společně s SPD měli přece jasně navrch takže ten zákon mohli zablokovat. Podle mne se Bureš přepočítal on si myslel že i tak vyhraje a sestaví většinovou vládu. Jenže omyl Bureš je Bureš.

      2. Myslím,že ho znám dobře za těch skoro 30 let co je v politice. Tolik podrazů a hajzlovin jako on udělal málokdo. Nebo o tom pochybujete ? Pak exkrementy vypouštíte vy ale možná jste Zemanovec ? Pak se není o čem bavit. Vy jste pak taková Semelová v mužském provedení ta taky háji Gottwalda ač je prokázáno,že to byl vrah a zločinec.O Milošovi je zase prokázáno,že lže neplní slovo a je alkoholik mimo jiné.

        1. Víte, ta moje poznámka směřovala k tomu vašemu familiernímu pojmenováni.Nejsem Zemanovec, přesto o něm nemusím mluvit jako o Milošovi. Semelovou neznám ani v ženském provedení, pokud ale hájí Gottwalda, je to její vizitka. Pokud mě s ní srovnáváte, vypovídá to něco o vás, Šebesto. Je vaše plné právo ze sebe dělat blbce.

          1. Blbec jste vy chlape a to korunovaný. S trotlem,který ničemu nerozumí nebudu ztrácet čas.Když nevíte kdo byl soudružka Semelová máte velmi omezené znalosti z naší politiky. Tak doporučuji se držet dál a raději nediskutovat když se baví vzdělanci.

          2. zdravím vzdělance! v dnešní době je fak hodně těžký potkat někoho tvýho kalibru. ;o)) inženýre.

          3. šmankote, ty si ňa teda utřél!! ;o) z kolikátý třídy si vyšel, ichtyle?

          4. Vidíte, Šebesto, umíte být i docela zábavný. Ta vaše soudružka mi nestojí ani za to, abych si vyhledal její životopis. Přesto se domnívám, že ještě žije, zatímco vzdělanec vašeho kalibru o ni píše “kdo byl soudružka ..” To je tak, když blbec předstírá vzdělance, Šebesto. Mimochodem, vaše “znalosti z naší politiky” jsou na úrovni lidového písmáka ze Suché Loze.

          5. Poslední věc zkuste místo urážek a trapných keců přesvědčit silou argumentů pokud to umíte ?

          6. Víte, Šebesto, ty vaše znalosti z naší politiky ani žádné argumenty nepotřebují. Sám sebe usvědčujete z trapnosti. Ale jak jsem vám už napsal, máte na to právo. Stejně jako já mám právo přilepit na hrubý pytel hrubou záplatu.

  5. Fiala je jen loutka v rukách gauneru Blažka Stanjury a hlavně fanatické proArabské proMuslimské kur.. Pekarové !!! Učelová pěti koalice je pro Čr a 60% občanu velmi nebezpečná a pokud se ji co nejdřive nezbavíme bude přeživat ještě pod větším diktátem zkur… Eu a již nikdy nevylezeme z prde.. Německa a Bruselským zrádcum Evropy !!! Pryč s Eurohujery a zločinci v řadách učelové pěti koalice !!!

          1. si moc fandíš. ;o)) a fak víš, co je číslo? že by ti to máma jarda vysvětlil? ;o)))

          2. Každý tvůj příspěvek ukazuje, že existuje někdo blbější než já. Karle piš!!!

  6. Tak dnes Miloš Zeman v rozhoru uvedl, že mu Petr Fiala slíbil, že dohlédne, aby se ministr Lipavský choval v souladu s vládním prohlášením. Povinností ministra je mj. chovat se s vládním prohlášením a povinností premiéra je mj. kontrolovat, zda to ministři dělají. Takže Fiala prezidentovi akorát slíbil, že bude dělat svoji práci pořádně. Tak to je opravdu velké Zemanovo vítězství, gratuluji brilantnímu stratégovi a největšímu mozku české politiky, občané se mohou zase radovat, jejich klidný spánek střeží neúnavný ochránce dolních deseti miliónů.

      1. Hezký den pane Nováku, všiml jsem si, že poslední dobou máte poněkud pocuchané nervy a vyjadřujete se značně hystericky. Chápu, že si prohru ve volbách berete osobně a máte strach z budoucnosti. Měl byste se ale častěji procházet po lese nebo si přečíst nějakou knížku. V opačném případě váš život ohrožuje infarkt mnohem více, než migranti na hranicích nebo vzrůstající cena energií.

          1. omlouvám se, to nemohlo bejt z pátý třídy pomony, vyšel jsi ze třetí. ;ol)) komiku. a jen si potvrdil, co máš v palici.

  7. To jsou jen novinářské tlachy -kdo vyhrál nebo prohrál. Prezident jen upozornil.
    Ale nemůže prohrát. Je to Fialova vláda, on je premiér,slabý ministr = hlupák premiér a JEHO ostuda. Spíš mu chtěl prezident pomoct. Ten za rok končí a budeme tu jen my-lid a to co jsme si zvolili .P.S. Takový Rakušan je asi daleko horší,ono všehoschopný karierista je horší než neschopný n…..

  8. Povim to jednoduše. Patlalove petišlapky nemaji sanci prezit 4roky. Vydrzi pul roku a jdou od valu. At slibil Fialičník za to treba svoji starou tak zkaze neuniknou,postara se o to hlavne bezpateřní Vykulenec Rakušan🖕

  9. Už to leze ,3 ministři navíc a 74nových lidí k nim,páč nezvolení piráti potřebují taky chlívečky!! Co jsme se naposlouchali, jak za minulých vlád rozbujela administrativa, to je k smíchu,nebo spíš k pláči. ono ke každé neschopné figurce přidáme pětadvacet lidí a oni nějaké lejstro vymyslí. To je asi ten nástup digitalizace a zjednodušení státní správy podle velkohubého Rakušana.
    A to se dnes vzdal kandidatury na prezidenta, On ho někdo chtěl a dal mu podpis?Udělal policejní čistku, ještě nebyl ani jmenován. A to jsem myslel,že hlupáci jsou tam jiní. Holt pan učitel, zvyklý asi nezbedy poslat za dveře.

    1. Největšì hlupáci a škudci země jsou ti kteří veřejně podporovali ten 5 koaliční hnus – Svěrák – Gaislerová- J.Hrušinský – Macháček – Koller – Kolářová – Pazderková atd. + samozřejmě voliči toho darebáckého pěti spolku !!

  10. Kuva to jsou manévry, vyjednávání,koalice,ticha podpora, tiché souhlasy, ústupky,pletichy, už si zase jednou po svém.A volič občan je kde???V pr…do příštích voleb.Pak se zas vytasí s univerzálními porekadly: zeštíhlení státu,digitalizace státu,boj proti korupci s oligarchii, boj s dinosaury,transparentnost,reformy, pilíře,podpora živnostníků atd.Jen to vždycky mele jiný pitomec.Je to jak za komára,spousta univerzálních hesel a slov spojených do klubka,a obsah po půl hodině řeči NULA!!!

  11. Díky vám , voliči, jsme SPOLU poslali masového vraha a zloděje Babiše zatím do polticické prdele, vězení a šibenice půjdou v rychlém sledu!!

  12. Masový vrah a zloděj Andrej Babiš už prodává “svůj” dům v Průhonicích!! Vyhráli jsme !!!

  13. Tož pan Zeman si to pěkně zavařil. Pokud by po nemoci přiznal únavu, zdraví a pod. mohl odstoupit se ctí. Teď je v háji, prostě už nestačí a lidé budou na jeho éru vzpomínat s pachutí. Ještě si vzpomínám, jak v 90 r. v televizi rád vyprávěl vtip- vážení poslanci povstaňte, přinášejí předsedu sovětu. No a teď je rád když ho někam dovezou a udrží hlavu trochu vzpřímenou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *