27. 4. 2024

15 příspěvků u článku “Bartoš chce po debaklu ve volbách znovu vést Piráty. V cestě mu ale stojí protikandidát

  1. Lumpárna na České republice a 98%obyvatel ! Darebná strana se !!4!! poslanci pro kterou se musela vymyslet další ministerstva aby měla koryta pro své vyvolené – tedy to o co šlo všem 5 odporným stranám v koaličním patlanci v 1.řadě !! Pryč s koalicemi Spolu a PirStan !! Pryč s kreaturami Blažkem Stanjurou Pekarovou a spol. !!

  2. Často přemýšlím proč je naše politika taková špatná a proč máme tak špatné a neschopné politiky ? Těch důvodů bude asi více ale jeden z důvodů je že dnes vstupuje do politiky kde kdo.Třeba 1.president Masaryk měl mnoholetou přípravu než začal aktivně politikařit a měl za sebou už jisté zkušenosti. A přesto se i on už v době kdy mu bylo skoro 70 dopustil několika chyb v době vzniku Československa. Takový Bartoš měl jen 30 let když vstoupil do politiky a žádné nebo malé zkušenosti a to nejen on ale celý ten jeho pirátský ansambl. Podle mne kdo chce dělat politiku měl by mít na ní talent mimo jiné. Jako na herectví na zpěv na umění.Bartoš a ti jeho Piráti jsou omyl doby a myslím že dříve nebo později ale spíše dříve skončí v propadlišti dějin a neštěkne po nich ani pes. Takže ono je jedno kdo povede ten jejich pirátský omyl zda Bartoš nebo vagonový sluha (Wagenknecht).

    1. No pan předseda Bartoš umí na rozdíl od Masaryka hrát na akordeon, přepral Krpálka a hulí marihuanu. To vám nestačí ?

    2. Talent určitě, ale především charakter. Ten ale nevidím nejen u Bartiše a jeho poskoků. Uvědomit si, že jsou tam pro lidi, kteří je zvolili a něco pro ně udělat. Bohužel, dobré koryto a na účtu alespoň 8 nul je důležitější.

        1. Vy zastánci a voliči těch 5 koaličních zkur.. stran jste všichni stejní primitivové – každý kdo je proti těm vašim šmejdum je buď komouš nebo Rusák nebo dokonce fašoun 😁😂

  3. To je ten pán, co psal udání do Bruselu? No to je síla. Ono si stačí přečíst článek europoslance Peksy o energiích a hned víte, co je to za vymyté mozky.
    A četli jste ten nápad EU, aby se nesměly prodávat domky, co nejsou zateplené?
    Takže stařec,co ” neutáhne” domek,a chce ho prodat a koupit garsonku má smůlu?
    A jaktože mají parlamentní klub, když jich není 10,aby ho založili? To se to zákony ohýbají!! Samotné je tam nikdo nevolil a vstupovali jako Pirstan.!

    1. Přesně tak – 8 let prskali na Babiše a spol. ale že oni se dostali k moci a korytum více méně podvodem a debilitou voliču kteří volili neuvěřitelné a politicky rozdílné strany ve slepencích to jim nyní nevadí ! Jak muže mít 1 zkur.. strana se 4 poslanci za 1.poslanecký klub za 2. 3 ministry ve vládě ?!! Je hanba toho to národa že dovolí stranám s 4.6% a 4.9% aby měly tak též své ministry ve vládě ! Je hanba že ten to národ dovolí aby ve vládě usedli ultra šmejdi a darebáci Blažek se Stanjurou a Kolinský darebák Rakušan ( co tomu řikate občané Kolína vém ten to ksindl ve vládě nevadí ?! ) !!!

  4. On neví která bije,zda má být levičák s vidinou polistopadové revize majetků,nebo napůl pravičák u koryta,kde by mohl existenčně zajistit i svá pravnoučata .Pro piráty je to konečná.Když už chci mít na své straně mladé a k tomu chudé,tak se za ně musím bít do rostrhání těla.Jinak dostane nálepku,jako komunista Filip,že mu ale vůbec o potřebné nejde,když je u koryta.

  5. Národní Fronta Spolu a feťáci je práce soudruha Rychetského. Tento komunistický stařec zařídil že volby jsou jeden velký podvod. Vrátil se únor 1948. Já myslel že se toho nedožiju.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *