8. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Středověká menstruace. Jaké pomůcky ženy používaly? Dnes by neobstály

  1. Nevíte co bylo včera pomalu, natož tak ve středověku. Baví mě ta masírka a pavěda dějepis, kdy se učí úplné nesmysly a ještě jsou z toho klasifikování. Všechny ty bitvy apd. Dějiny hlavně píšou vítězové. Co je v zápisech uvedeno se diametrálně liší od skutečnosti. Jen si připomeňte ne tak dávný rok 68.Co vás o něm učili bolševici a co pak pseudodemokraté. A skutečnost? Ani tak, ani tak. Čubrněli by jste všichni o co opravdu tehdy šlo. Stejně tak vznik Českoskovenska. Vsadím boty, že jen hrstka ví, proč tento celek vzniknul a kdo to zorganizoval. Kdo měl zájem na tvorbě tohoto státu. Ale učí se a zapsalo se něco jiného. Co znají masy. Co jim systém nabídnuk k výuce o této události. A to nejsou zas tak vzdálené dějiny a do povědomí veřejnosti se tlučou nesmysly. A tak vás systém učí o neexistujících událostech. To fakt stojí za to studovat. Marnit svůj život biflováním jakýchsi historek a k nim přiřazených letopočtů. A tak věřte, že se zaručeně ví i jak se holky praly ve středověku s menzesem. Nenávidím systém a ještě více samo nemyslící stádo. Jen papoušci co opakují co slyšeli, četli, ale nikdy neviděli a neslyšeli. Pro mě alespoň mají tyto věci výpovědní hodnotu NULA.

  2. https://cz24.news/tohle-vam-ct-zapomina-hlasit-chaos-vazena-vlado-vas-chaos-uderil-babis/

    Tohle se týká také minulosti, ač nedávne.
    Obzvláště poslední věty v článku mě pobavili, jak by si makak přál, aby všichni zapoměli na poslední dva roky. Ujišťuji, že se nezapomene.
    Ty jeho demagogie a polopravdy se nedají zapomenout.
    Proč vůbec zmiňuje nesmyslnost přijetí paskvilu, který jim trval 35 hodin? Proč se nezmiňuje o tom, že to stranicky celé podpořili vychytrale jako krysy svou nepřítomností při hlasování? Stačilo přijít a zvednout ruku proti a neprošlo by to. Alibismus, jak skrýt vlastní špínu před voliči v dalších obdobích. Asi měli hodně bolestivý menzes, že se nedostavili. Zloděj křičí chyťte zloděje.
    I o tom jsou a budou dějiny. Patřičně upravené. Ideologicky. A pak se učte dějepis a věřte jinému z dávných dob, když už ty současné neodpovídají realitě. A opět do mě s mínusama. 🤣🤣🤣

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *