2. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Zázračné zjevení ve Fátimě. Co sdělila Panna Maria pasáčkům?

  1. Jak znám katolickou církev tak ona má jednu společnou vlastnost s komunisty. Obě tyto instituce lze-li je tak nazvat se bytostně nesnáší jedno mají ale společné a to je LEŽ ! Lhát a dělat všechno zlé to oni umí. To co viděly ony děti a pak i další i novináři je zřejmě nějaký zvláštní úkaz,který věda neumí vysvětlit. To se občas stává ale věřím i tomu,že církev nikdy neřekne pravdu pokud to bude něco co se jim nebude líbit pokud jde o ta tajemství.

    1. Jak znám lidi, tak oni mají jednu společnou vlastnost se svými vládami. Oba tyto celky, lze li je tak nazvat se povětšinou bytostně nesnášejí, ale jedno mají společné a to je LEŽ. Jedni lež denodenně šíří všemožnými i nemožnými způsoby a ti druzí v té lži velice ochotně žijí a příjímají ji, jako svátost (až na pár vyjímek). Lhát a dělat všechno zlé to oni umí.

  2. Antoníne a Richarde, oba jste vedle jako jedle. Alespoň z části. Ne všichni ty lži přijímají a v nich žijí. Zatím!
    Ale nastupující generace je již od školních let (vlastně už i ve školkách – jesle ještě ty blby z (ne?)ziskovek a podobných spolků i jejich řiťolízů nenapadly) je vedena k tomu, aby všichni lži přijímali a na jejich roznášení se i aktivně podíleli.
    Ale jeden významný rozdíl zde je – křesťanských 10 přikázání. Ta jsou dnes většině ukradená. Byla ukradená i mnohým “křesťanům”, ale ti k tomu nebyli programově vedeni.

    1. A vidíte nemohu souhlasit. Deset přikázání mi není cizí. Dokonce je znám😉a nedržím se a nedržím. Pořád je co dotahovat a bude vždy. Neznám dokonalého křesťana.
      Ale o to teď nejde. Píšete o mladých, o neziskovkách a asi máte na mysli i jiné výchovné nešvary z veřejného sektoru. Víte co říkali rodičům ve škole na třídních schůzkách staří, dobří kantoři? Že škola a veřejnost nejsou samospásné a pouze doplňují výchovu, která je podstatná a nejúčinější hlavně v rodině. Od otce, matky a prarodičů, případně starších sourozenců. Rodina vychovává. Ne vždy snaha padne na úrodnou půdu, ale nelze to házet na hlavu státu(jehož základem alespoň kdysi byla ta rodina, společnosti jako tajové, či neziskovkám a jiným debilním kroužkům. My ze ségrou jsme chodili třeba na klavír a já navíc do rádioamatérského. Ale doba se mění.
      Chyba se stala u mnohých co mají dnes dospěláky a po roce 89 byli sami mladí. Pozor, netýka se všech, ale mnohých. Nespílejme tedy mladým. Byli státu předhozeni. Systému, který po tom roce byl pak nastavován tímto směrem. Aby ty lidi rodičům ukradnul de facto z jejich vlivu a bylo z nich co je. Nastartovat s nimi pak procesy, jaké nyní jedou a my jen čumíme co to jako je. Je to to, že sobeckost a touha po požitcích zastínila potřebu pokračování po vzoru otců vychovávat. Přišlo porno, dovolenky v Itálii, cesty za nákupy do Norinberku, mejdany ve strip barech, kasína a maty,chlapi veselí v bordelech a s manželkami experimenty na swingers, honba za koupi nějaké te rozvrzané Audi či BMW z Reichu, obshluha nahoře bez(u toho se nedalo přece chybět) a celková euforie z jakési pseudosvobody a pozlátka. Diskoland Silvie a tlusté stvoření bez šatů s děvčaty bez šatů v ojetém americkém kabrioletu s medvědem na řetězu. To není ta dnešní generace co by měla dostat přes držku. Možná jsou to oni co by nám měli nakopat zádele za ty klíče pověšené na šnůrce na krku a marš ven není na tebe čas. A taky nám teď ty zadnice nakopávají. A to je všechno. Každému co jeho jest…

  3. Chlapy jedno je jisté-vy s tou vaší nadutostí,egem a testosteronem přivedete svět do záhuby,akorát už potom nebudete most pořád machrovat ..

  4. Všimli jste si, jak se časem výrazně změnily obličejové rysy sestry Lucíe? Anebo jste slepí nebo musíte dělat slepé? Zajímalo by mě, jestli by Vatikán dovolil odebrat genetický materiál pro zjištění DNA osoby vydávající se za Lucíu dos Santos.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *