6. 5. 2024

31 příspěvků u článku “Emma Smetana neví kam s penězi, tak si pořídila byt za 17 milionů. Přispěli jí daňoví poplatníci. “Měla jsem plný nárok,” burácí z luxusní dovolené

  1. No teda ,tenhle páreček exotů, to je něco. Hrajou si na celebrity,přitom se chovají jako pár buranů. Já jsem ani od jednoho z nich nic neslyšela,takže pro mě žádné celebrity nejsou. Ale vytáčí mě,že si za peníze nás daňových poplatníků, jezdí na dovolené, i když příjmy měli a ještě jsou pak sprostí. Základy slušného chování je asi nikdo nenaučil.

    1. Já daňový poplatník nejsem. Ale i kdybych v Česku byl, tak by mě to bylo jedno.
      Pokud jsou školou naučené základy slušného chování to, že se člověk jen vytáčí nad jinými, pak nejsem slušný a nic mě tam nenaučili. Naštěstí. Já jsem, ani nechtěl. Od mala mi byly ty ohlupovací ústavy a instituce protivné. Vždy jsem byl více individualista.
      Nebudu se vám líbit tedy také, ale je to vzájemné.

  2. Celé je to úplně o ho.ně!!! Tak si koupila byt, no a co?
    Pokud na něj nekradla nebo nepodváděla při hypotéce, je ten článek o ničem, a ten kdo ho napsal má v hlavě nas.áno!
    A jestli dostala podporu, když splnila podmínky, tak ji dostala právem, na tom že o ni požádala není nic skandálního, tak si najděte konečně něco co bude zajímavé! Jen se vozíte po někom, kdo si vzal něco na co měl nárok, i když to nepotřeboval! Ale nic neporušila, a tak si tu jen čeříte vodu a ego, neschopní závistivci!

    1. To je humus,do nejakeho podniku s nima,at ukazou jaci jsou radoby unelci,namachrovanci,co s lidi tahaji akorad penize

    2. Ale smyslem podpory nebylo dál přikrmovat milionáře jako tahle celebritka natož Bílá, Gottová, Slováček a další, ti jsou snad nadosmrti zabezpečení a nemusí se nechat platit z našich daní!

  3. Nechali jste je šťourat v nosech a dusit v hadrech. A teď je vlečete do režimu k nežití. A staráte se, jaký byt si koupila Smetana. Gaučoví varioti. Jadranoví paštikáři. Koktejl do sebe i děcek nejlépe, aby bylo možné smočit váček s křapkama ve slané vodě. Jedinná starost. Nikdo tu nenabádá k násilí, aby si to mnozí nevysvětlili zle, ale jsou možnosti různých občanských aktivit, zakládání spolků, podávání žalob, opření se o ještě stále existující ústavu a nemít napakováno bobkami v trenýrkách zabrat se za správnou věc, stížnosti úřadům, ač mnohých nefunkčních dnes, ale nesedět na zadku a čumět na degenerativní vysílání TV. Pročumíte se a proválíte k režimu o kterém ještě nenatočili film, nenapsali knížku, neprožili minulé generace. K čemu asi tak brutálně urpuťácky protlačili onen prdemický henten… víte co. K čemu? Že nebude použit? Jasnovidec nejsem a třeba nebude 😅😆😆😆😂🤣🤫, ale… visí to ve vzduchu.
    A tak řešte Smetanu a její byt. Třeba budou i nějaké pikantnosti. Záběry do koupelny, jak si drhne pindu. Že tohle je už moc? A co je moc a co málo? Lezete ji do soukromí. Její věc. Ukazuji vám na člověka na kterého by jste se měli, jako daňoví poplatníci zlobit. Věděl bych o jiných na které by se dalo ukázat. Na které je přímo povinnost se vztekat, ale to nikdo neudělá. Že?

  4. Když se svět “podělal” a obdivuje bezcharakterní a hloupé exoty, tak proč závidět. Někteří ubožáci je musí sledovat. A vždy byli ti mazanější, kteří vydělávali na blbosti druhých… Smetana je zlatá mládež a protekční dceruška a i když by absolvovala x soukromých škol, tak chytrá nebude. Jen my jsme přistoupili a nebo nám je to vnucováno, že tito lidé jsou celebrity. A taková je realita… Instagram udělal svět zcela mimo realitu.

  5. Jestli měli nárok na čerpání, tak proč se to tu řeší? Rozkradlo se daleko víc peněz, státních peněz, našich peněz a to nikomu nevadí? Vždyť naši předtavitelé politici by měli být jeden vedle druhého zavření za ty zlodějny. Od roku 1990 se rozkradla celá republika, tak neřešme 120.000.

    1. Ano. Je hlavně hezká, sexy, úspěšná a to děvčata co jsou na tom v čemkoliv z tohoto hůře, ne li katastrofálně neodpouštějí. Renato – je to pizda! 🤫😉😆

  6. No, jak se ukazalo, jmenuje se Smetanova, dle OP. Takze ji tak jmenujte. A kdyz ma tu drzost, ze si zaplati dovolenou z penez lidi a je tak drza, ze utoci, vite co? Serte na ni. Nekupujte noviny kde je, nectete clanky, nechodte kde je. At chcipne

  7. Lidi starejte se radeji o sebe. Když na ty penize maj narok proc by si nezazadali? Udelal by to kazdy z vás. Tak nezavidte a bezte radej něco dělat

    1. Vás bych rád poznal. Budete vyjímečná ženská. Nezakomplexovaná a přející. Jde z vašeho názoru cítit sebedůvěru a osobní vyrovnanost. Je fajn přečíst si i něco jiného, než sprostoty a nadávky.

  8. Ano tak si koupila byt no a co! Jde, ale o morální věc, tady se skládáme na matky samoživitelky, co přišly v lockdownu o práci a nemáj peníze pro děti, nebo lidi, co nemaj z čeho platit účty za elektriku. A člověk, kterej si kupuje byt za 17mega si požádá o příspěvek :)))

  9. Je to jednoduché. Bojkotujte jejich kulturní akce, nesledujte jejich Instagram apod. nesmysly, nekupujte jejich CD atd. Tím těmhle debilním pseudosereblitám zatopíte nejvíc, protože jste to vy sami, z nichž tihle šmejdi žijí. Když o ně nebude zájem, přestanou existovat, což je pro ně ten největší strašák.

  10. Zazadali si jen o to, co jim stat umoznil””celebritam” zacpat usta, aby v mediich nebyli slyset”. Kazdy, kdo mohl, to udelal. Jen o obycejnych lidech se nepise. Stat zacpal usta penezi a lide cerpali. My vsichni, i ti co cerpali to platili.

    1. Pane Josefe no tak. Ne tak okatě. Vždyť to z vašeho příspěvku úplně stříká. Ta závist,, sviňákovi”, že ji má a stará se o její milé potřeby, kdy by jste vy sám rád té,, sviničce”víte co, ale nejde to a nepůjde. Největší svině je frustrace a závist. Nebuďte v tom, tak veřejný. 🤫

  11. OMG WTF? Přejmenujte to tu na socmix.cz Kompenzace byly za to že stát znemožnil lidem se živit po svém. A pro většinu lidí to byla směšná částka co jim nezaplatí ani výdaje na podnikání natož pak nějaký příjem.

  12. Co čekat od takového individuum.
    Nebo jak ji vlastně s takovím příjmením oslovovat.
    Jak čtu 60000 je pro Smetanu kapesné.Ale proč kozu nepodojit když dává.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *