1. 5. 2024

Jeden příspěvek u článku “Konkubíny se vzbouřily proti císaři. Přišel tvrdý trest

  1. Zdravím. Sem, tam kouknu, jak jde zde na přetvořeném webu na bulvárek život.
    Psát zde nepíšu. Na co? Nechat si nadávat co jsem za nevím co všechno? Jen proto, že mám na něco svůj názor? Nesmím. Rozumím tomu, kde se život dostal a kvůli komu. Právě kvůli takovým co hned každého okřikují a slovně napadají za myšlenku. Nikomu nic nevnucuji. Ať si má každý svůj náhled a třeba se podělí. Vše je k zamyšlení.
    Jako článek (vcelku bezcenný) o konkubínách. I ty ku. wy měly více kuráže, než lidé po celém světě dnes. Absolutně se mi přetransformoval náhled na lidstvo, jako celek. Bez ohledu na národnost a náboženství a hranice a kontinent. Je to jedno jsem zjistil. Člověk je stejný tu i tam. A zklamal mě. Jako takový. Druh. Forma života.
    Mě by ve snu ani, někdy před 20.3 2020 nenapadlo co vše si tento tvor nechá líbit de facto od pár mnohdy vyšinutých jedinců a naopak je jim schopen být ku pomoci k vlastní destrukci a zkáze. Nechá se v klidu a pokoře přivést třeba, až pod sekyru bez odporu, kdyby na to teoreticky přišlo. Je mi z toho nanic. Poslední dva roky jasně ukázaly, že k lidem je možno dovolit si absolutně vše. Nikdy se s tímto hořkým poznáním nevyrovnám. Umřu jednou nesmířen. Nežije se mi v tomto nesvobodném světě plného zákazů, příkazů, omezení a nařízení (už, i držet hubu pod hrozbou věznění) dobře. Vám ano? Já vím, že ano. Přeji každému tu sladkou nevědomost o poznání světa a lidí v něm. Je to snadnější život. A omlouvám se všem, kterým se moje tlachání nelíbí. Promiňte.
    A není kde utéct..frustrující(myslím pro mě)
    Tož alespoň,, Kokubínám zdar !”
    Mějte hezké dny i večery a hlavně zdraví přeji. Všem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *