28. 4. 2024

4 příspěvky u článku “Vědci uvedli místa na Zemi, na kterých bude možné přežít apokalypsu

  1. Doplním co je jeden z vícero důvodů, proč nežiju v Čechách.Odešel jsem, už za předešlé vlády, kdy A. B. zavřel občany ČR ve státě jako vy víte kde bych nejraděni napsal. Po uvolnění tohoto celonárodního,, kriminálu” jsem již na další takové situace nečekal. V zahraničí, jako pak pozorovatel voleb z povzdálí jsem se,, dočkal” ještě vydatnějších kádrů v České politice. A tak důvodem mého odchodu jsou jména. Zcela obyčejná jména za kterými jsou však lidé. Co jsou zač ponechám na každém podle vlastního uvážení. Mnohým mohli a mohou vyhovovat a být jimi dokonce milování. Tento nárok nikomu neupírám.
    A to jsou oni. Bývalý i současný předseda vlády. Bývalý i současný ministr vnitra. Kočkomil s divokou, notně prořídlou, rudou hřívou. Ten co s Hungarii nemá nic kromě příjmení. Pan podnikavý co se nechá nachytat v hospodě. Bývalí i současný MZ. A ostatní zbylí okolo nich. Jména znáte. Já je nikdy, ani nevyslovím. A v neposlední řadě spousta neznámých jmen mnohých lidí, běžných občanů, kteří se projevili způsobem, kdy všem těm věcem které mi, jako svobodomyslícímu člověku vadí, prostě aktivně napomáhali. Udavačstvím, různými hony na čarodějnice, násilím některých vykonavatelů st. moci (různé fackování a zatýkání lidí bez hadru), všichni ti svazáci z ochranky při nákupech v hypermarketu co se třepali a vlhli při možnosti někoho zbuzerovat apd.
    Děkuji. Sbohem. Žiju v mnohem, mnohem normálnějším prostoru v přístupu k běžnému občanovi, ale i přesto se pohneme s ženou dále. Víme samozřejmě kde. Pouze jazyk je šílený, ale zvládneme to. Mě vlastně politika nezajímala a nezajímá. Sleduji politiku evropských lídrů jen proto, abych viděl, kde ještě záleží na běžném občanu a jeho potřebách. Chci normálně jíst, pracovat a produkovat. Chci jezdit autem. Chci se v zimě ohřát a rozsvítit si. Kde mi nebudou chtít,, desetkrát ” do roka měnit kotel v domě, zakazovat, či dopředu avízovat možnost zákazu topit dřevem. Tisíce let osvědčeným otopem. A to všechno chci za rozumný peníz a bez obav, že tyto energie pro mou rodinu prostě nebudou. Dnes se musí prostě vyčkávat, než se z mlhy vynoří jiný prostor. Nezasažený jinou hysterii. Buď se smířit se vším a sedět na zadku, nebo znovu a znovu začínat. Třeba desetkrát za sebou. A překonávat všechny ty těžkosti s tím spojené, které jsou však v konečném důsledku banalitou. Však ono to nakonec vyjde se ustabilizovat. No, a čekat, že nebude žádná apokalypsa. Doufat.

  2. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/pivo-bude-zdrazovat-a-razantne-40398064#source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    Trochu odlehčíme🙂. Tohle bude,, apokalypsa”. Vše české, tedy i dosavadní pivní kultůra chlapů ze šichty co šli prohodit pár slov a škopků bude tatam. Vlastně už je. Je mi to úsměvné. Když jsi jdu koupit,, kuželku” tady u mě v nové zemi do obchodu, tak dám v přepočtu na koruny celých 11 kč. A když jdu na čepko s chlapama poklábosit, tak celých cca v přepočtu 27,28 kč za půllitr fakt velmi dobrého piva Noszak z Cieszynského pivovaru a nezdá se, že by se to tu mělo razantně měnit. Není už čas pánové udělat doma pořádek? I dámy? Místo fakt hloupých komentářů k článku?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *