4. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Chorvatsko obrovsky navýšilo ceny. Češi si stěžují a začínají opět vozit řízky a paštiky

  1. Učastníci zájezdu… To si nezaslouží koment ani k Chorvatsku, ani k Čechům co se tam léta tlačí. Prostě vzduch k obojímu.
    Věděl bych co napsat. Ale nechci být pozvracen.

  2. Nesmysl a nepravda. Češi, ale i ostatní návštěvníci Chorvatska, bydlí převážně v apartmánech, to zejména z důvodu, že si připravují část jídla “doma”. Do restaurací chodí určitá část z nich. Zdražení, které média avizují, v oblasti stravování je vymyšlené. Právě jsem v oblasti Makarské a ceny jako loni.

  3. No, budiž, tak si vozí řízky. Aspoň vědí, že jsou z masa. Ale nepochopím ty paštiky, zejména od HAMÉ. To budou potřebovat mnohem větší obnos na toaletu, než za večeři v restauraci s michelinskou hvězdou.
    Já bych se při současných letních vedrech radši poohlížel po dovolené u Baltu.

  4. Neviditelná ruka trhu musí vždy zafungovat. Nedivme se. Lepší si nějaký proviant dovézt, než tam neject. Hloupější by bylo udělat to, co dělají americká jelítka – ta si berou půjčku na jídlo…

  5. Zaleží taky kde ty potraviny kupujete!!!Já žil v letech 2005-2008 v Řecku ,v Aténách a kupoval jsem jídlo bud na tržišti na Agoře a nebo v místním supermarketu a no problem!!!!!!Kvalitní a za pár euráků,i když jak je to tam ted s cenami to nevím!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *