27. 4. 2024

4 příspěvky u článku “Nadměrná rakev královny Viktorie musela pojmout všechna netradiční přání. Pohřbít chtěla s rukou zesnulého manžela

  1. Tahle nevím proč mnohými obdivovaná a uctívaná šlechta je vředem tohoto světa od počátku. A konkrétně anglická, královská rodina. Je mi jedno jaká reakce bude na můj příspěvek. Nehraju si na ušlechtilého tvora. Každý má v sobě něco temného, ale lidé to skrývají. Já říkám otevřeně, že je mi lhostejné zda by vychcípali. Je to i opačně. Mají nás za zbytečné jedlíky, darmožrouty a pramálo si dělají vrásky s našimi životy. Vždy tomu tak bylo. Jen parazitují a využívají práce jiných. Z toho existují od pradávna. Tak ať se nechají pohřbít nejen s odlitkem čísi ruky, ale třeba s odlitkem lejna. A jestli má někdo pocit z tohoto příspěvku něco o nenávistnosti a žlučovitosti, pak mě z toho nemusí obviňovat. Je to totiž tak. Přiznávám. Viním totiž tu rozežranou chátru ve spojení ještě s jinou chátrou z nynější ch problémů tohoto světa. Konkrétně útoku na lidstvo, jako takové. Nevyhrajou. Vždy to byly krvelačné bestie. Ať tak i skončí. Po těch staletích by bylo na čase. Uvidíme kudy se dějiny pohnou.

    1. Tohle je zajímavější čtení. Hlavně z domácího prostředí. Pro mě to má určitou výpovědní hodnotu, než ženská co se chce pohřbívat s odlitkama rukou kohosi jiného. To není česká historie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *