3. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Jezero, které je zdrojem vody pro miliony lidí, dramaticky vysychá. Ustupující voda postupně odhaluje děsivé záhady

  1. Jéje, to je překvapení! Extrémně přemnožený druh se diví, že vyčerpal zdroje a že v neobyvatelném prostoru vymře.

    1. Ten extrémně přemnožený druh, jak vy píšete nedosáhnul ani desetiny populace co může obývat zemi. Nesmíte se nechat krmit různými sra. kami zeleného údělu. Kdyby svět netrpěl parazitickou elitou co potřebuje jen drancovat a držet národy v nadvládě a porobě a místo zemědělství a jiných přínosných aktivitách raději zbrojí, pak je dehonestovanými, tedy skutečnými vědci tvrzeno, že tato zem by zvládla 200 miliard, ano 200 miliard lidí!
      Mmj jiné, jak jste na tom s matematikou? Současná světová populace se vejde na metr od sebe z každé strany, jako šachové figurky pouze do území středočeského kraje! Počítejte. Zjistěte si rozlohu a počet obyvatel země a ukažte se v zmiňované matematice. Ještě máte pocit přemnožení? A že se země mění? Myslíte si opravdu, že kdyby jste mohl cestovat časem a prostorem, že by jste nalezl stejnou zemi před 100 lety, 200,500 lety apd? Je to proces pane. Přirozený. Pohádky jsou národní koníček Čechů, ale lepší jsou jen o Vánocích.

    2. A ještě jeden příklad přelidněnosti. Na zemi je nyní okolo osmi miliard lidí. Kdyby každý- úplně každý dostal 10 hektarů půdy, kde by si postavil dům, hospodařil apd, tak by tito lidé zabrali teritorium o velikosti Brazílie. Jste pane jako houba co nasává, ale hlouposti a pak vás něco jakoby zmáčkne a vy to pak tryskáte okolo sebe.

  2. Já to těm kurvám americkým jedině přeju,aspon přestanou devastovat planetu a až vychcípou,tak skončí i ta jejich slavná pseudo-liberalní židokracie!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *