29. 4. 2024

7 příspěvků u článku “Tajné choutky vládce Kremlu Leonida Brežněva. Ale choval se prý mile

  1. Brežněv byl prostě normální chlap, který měl rád ženy. Pamatujete ale na pedofilní aféru Pizzagate, kde figurovalo velké množství angloamerických politických a korporátních elit i královské šlechty? A jak bleskově byly informace o doupěti prominentních úchylů ututlány? Mocní angloameričtí úchyláci se postarali i o likvidaci svého dohazovače mladého masíčka Epsteina z Lolita express, dokonce ve věznici, kde jakoby náhodou v době údajné “sebevraždy” Epsteina nefungovala kamera v jeho cele.

    1. Jen taková připomínka tady se diskutuje o Brežněvovi a nikoli o angloamerických politických elitách pokud vám to náhodou uniklo Až se bude diskutovat třeba o afeře Watergate která stala Nixona místo tak budete psát o Brežněvovi nebo Stalinovi ? A jen tak mimochodem na konkurenčním webu ARMYWEB by vás za tento příspěvek co jste napsal, smazali. Oni totiž nesnáší příspěvky které nejsou k tématu !

      1. Od úmrtí Brežněva uplynulo již 40 let a bylo o něm toho napsáno a prodiskutováno již dost. I o aféře Watergate toho bylo napsáno a prodiskutováno dost. Je však třeba všemi možnými kanály poukazovat na svinstva současných mocných tohoto světa, o nichž mainstreamoví novináři nechtějí nebo spíš nesmějí ani pípnout, jinak by letěli na hodinu. Proto taky jedou jednostrannou protiruskou propagandu, metající špínu na historické postavy Ruska až po ty dnešní aby se zaselo semínko nenávisti vůči všemu ruskému a zároveň odvrátila pozornost naši veřejnosti od lumpáren mocných západního světa i vnitřních problémů ČR a lumpáren našich mocných.

        1. Děkuji za odpověď. Souhlasím s tím že se o lumpárnách naších mocných nenapsalo moc. O soudruzích ” ze spřátelených zemí ” ale taky málo. Třeba zrovna o tom proč zemřela dcera od Živkova a zda je za to Brežněv zodpovědný ? Za minulého režimu se o tom nesmělo psát. Ale jinak, vyvedu vás z omylu o minulosti před listopadem 89 toho víme stále málo.Např. kolik měl plat krajský či okresní soudruh nebo sám Husák či Jakeš nebo platy vlády. Mně by taky zajímalo kolik stály sochy oněch komunistických potentátů, v cele republice jich byly stovky,kolik peněz vyhodili soudruzi na pomoc ” spřáteleným zemím (Kuba,KLDR a další země v Africe a Asii). Dodnes se to neví.Podle mne to musely být miliardy korun což na tehdejší dobu byly gigantické sumy.

  2. Brežněv byl stalinista do morku kosti a taky to bylo komunistické úchylné prase ! A samozřejmě komunistický zločinec psát o jeho zločinech tak jsem tu do rána. Pomýlený Chruščov si ho vybral jako schopného aparátníka a zřejmě doufal že to bude jeho nástupce a bude pokračovat v mírné destalinizaci kterou on začal.Nástupce to byl ale jinak než si to Chruščov představoval. Vyhodili ho z funkce a to Brežněv uvažoval že Chruščova nechá pěkně po stalinsku zlikvidovat . Nakonec se to nestalo možná proto že se Chruščov moc nestavěl na odpor. Brežněv vůbec neměl v plánu nic měnit na stalinismu a jak už jsem psal byl to stalinista do morku kosti což dokazuje (přepadení Československa i Afganistánu) vydíraní svých satelitů i jiných zemí viz.Kuba a další.Pokud jde o jeho osobní choutky a jeho úchylky tak má autorka pravdu byl milencem dcery Teodora Živkova mimochodem bylo by velmi zajímavé co na to sám Živkov ? Samozřjmě že těch žen bylo mnohem více s nimiž podváděl svou ženu. Poslední věc autorka se plete nejdéle vládnoucím soudruhem byl Stalin nikoli Lenin. Stalin vládl dlouhých 29 let Lenin pouze 6.

  3. Brežněv byl normální chlap jako každý jiný!!!!!!!!§Ano přepadení Československa byla velká chyba,ale je to třeba chápat v historickém kontextu věcí!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *