2. 5. 2024

13 příspěvků u článku “V Německu před časem zakázali naftová auta ve městech. Teď se ukázaly výsledky, není to nic hezkého

  1. Celosvětový ekofanatismus, nejen ten německý, je jednou z největších tragédií, která kdy lidstvo potkala. A netýká se to jen aut, ale tak nějak všeho. Vypatlaní ekoaktivisti, kteří blokují silnice či ničí umělecká díla jsou jen třešničkou na dortu. Vymývání mozků už od útlého věku je normou většiny západních zemí, z dětí pak rostou vypatlané a ovladatelné trosky, které si např. myslí, že pohlaví není dané, ale je věcí volby, či že když budou jezdit MHD, tak zachrání planetu… Všechny tyto ideologie jsou naprosto zcestné, úchylné, šílené a paradoxně se velká část z nich míjí účinkem. Např. většina “ekologických” opatření skončila pravým opakem, tedy nárustem emisí. Možná by měl někdo těm zeleným palicím vysvětlit, že klima na Zemi se mění v cyklech a že nikdo nemůže jednoznačně prokázat, že na změnu klimatu má vliv člověk a jeho činnost. Já chápu, že v jejich chorých mozcích patrně panuje představa, že doba ledová skončila a dinosauři vymřeli proto, že měli příliš rozvinutý průmysl a jezdili dieselovými auty, ale střídání chladných a teplejších období se děje na Zemi už miliony let tak nějak samo od sebe a dodnes nikdo přesně neví, proč tomu tak bylo a zároveň tak lze říci, že nikdo ani neví, proč by tomu tak nemělo být i nadále, ne? Ale zaručeně všichni vypatlaní greténi (stoupenci polodementní Grety Thunberg) vědí, že za to může osobní doprava a průmysl 😀

    1. Tak jak se střídají roční období, jaro, léto,podzim,zima se střídá období většího rozsahu, 10000let a více. A určitě to neovlivnime. Trefil jste to zcela správně, bohužel současný svět díky těmto fanatikům už nikdy nebude takový, jak jsme ho znali! Bohužel nejen v klimatických změnách…Současná generace ani neumí rozpoznat své pohlaví!

    2. Vynikající komentář.
      Snad jenom jedna malá připomínka.
      Gréta není pologramotná.
      Je to zcela negramotný debil.

    3. Klimatickou krizi řeší celý svět, včetně Číny a na klimatickém sumitu nikdo lidské přičinění nezpochybnil. Možná proto, že mají mnohonásobně více informací než Vy, který do toho tahá genderové téma, které bylo zcela normální i za komunistů, když se z mé spolužačky stal spolužák.

  2. Asi budu mimo téma, i když né tak docela. Čtu si občas různé diskuze a reakce na seznamu. Dost mě ti lidé nadzvedávají. Je přïšerné to číst, ale ta morbidnost i přitahuje na druhou stranu. Asi jsem se zaleknul v jednu chvíli především sám sebe cože jsem to za hlupáka. Vidím sám sebe najednou jako úplně stejného hlupce, který sednul na lep tomuto systému. Všechny ty diskuze tam i tady mají jedinný cíl. Zaměstnat lidi nesmysly a zbytečným jednáním. V duchu dejte lůze hry, ať se baví, hrají si a nezlobí. A taky je to něco, jako ústav psychiatrie. Taková terapie trochu, kdy je možnost vypsat se ze svého hněvu, obav, frustrací. Problém je v tom, že nějaký efekt je nulový, než ten, že si člověk na chvíli pomyslí, jak to tomu systému a ostatním nandal. Přitom, kdyby tu svou potřebu něco říct a udělat sunul jinak a jinam pak by k něčemu mohla být, ale to je nežádoucí. Je to vychytralá past tyto žvanírny a mě nevyjímaje, jako polapeného. Avšak, když si na to člověk příjde, může udělat změnu. Hezký den všem.

    1. Hm.
      A to jako by Vám vozili banány a další produkty lodi poháněné veslaři nebo větrem ?
      Voni sou hlava pane vachmajstr říkal jeden četník ve Švejkovi………….

    2. A zboží do obchodu kde si ho koupíš i ty, se dostane sobím spřežením?
      Ne, doveze ho tam nakládní auto na naftu..

  3. Další důkaz fyzicko-biologické,psychicko-mentální a moralně obřezané demence a meněcěnosti těchto psedo-ekologistických fanatiků!!!!!!!!!Nic jiného se k tomu nedá říct!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *