3. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Okamžiky po Hitlerově smrti. Pálení jeho mrtvoly způsobilo traumata

  1. Když vidím, co se děje v Německu i Bruselu, kde vládnou potomci nacistů a hlavně na Ukrajině, kde nacismus dnes přímo kvete, tak čekám, že Hitler bude brzy rehabilitován. Už teď se objevují články, že Hitler válku nezačal a vlastně nebyl tak špatný, protože bojoval proti ruskému bolševismu. V některých zemích EU včetně té naši jsou odstraňovány už i sochy sovětských osvoboditelů od nacismu a je pěstována nenávist ke všemu ruskému. Na Ukrajině i u nás je zato oslavován válečný zločinec Bandera. Ještě chybí aby Hitler byl posmrtně navržen na udělení Nobelovy ceny míru.

    1. Zřejmě jste zatvrzelý bolševik a dějiny si přihráváte tak,jak je potřebujete prezentovat vy. Normální člověk u rčitě nezpochybňuje zásluhy Rusů potažmo SSSR na vítěztví 2.sv.války. Ale to je dá se říct vše ,co je pravda. Vůbec se nedivím ,že se odstraňují sochy,obvzláště se sovětskými symboly.Rus opět ukazuje svoji imperiální chuť nedávno začlou na Ukrajině. není se čemu divit.Hitler je stejná kategorie jak Stalin,Goering,Himmler,Ježov, Berja a jim podobní,alespoň u mne.
      takže co jsou to nacisti?Podele vás Ukrajinci. já bych řekl že i mužici z Ruska s jejimi imperiálními choutkami.Rus je Rus a bude se vždy chtít roztahovat. Jejich denacifikace v tomto komfliktu nedává smysl. Rozhodně ne tak ,že vybombarduji civilisty a infrastrukturu. A Rusko už zaselo hodně nenávisti na tomto světě. POPŘEMÝŠLEJTE!

      1. Hmmm, Rus je Rus a bude se vždy chtít roztahovat. Přemýšlení evidentně není vaší silnou stránkou, že se spokojíte s tím, co vám nabulíkuje mainstreamová propaganda. Režimní propaganda vždycky lidem lhala, až se jí z huby prášilo. To platilo o nacistické, komunistické a platí i o současné, prý demokratické. A vždycky se našlo dost naivních lidí, co režimní propagandě skákalo na lep. Nejvíc to bylo vidět v nacistickém Německu, kde skoro celý německý národ ji podlehl. Režimní propagandisté mají lidi přečtené do detailů a vědí jak je nasměrovat, kam oni potřebují. Jinak, nějak jsem si nevšiml, že by se za posledních třicet let Rus roztahoval. Spíš NATO se krůček po krůčku roztahuje k ruským hranicím. Proč asi, z lásky k Rusku? Jednou už muselo Rusko bouchnout do stolu. Anebo podle vás si mělo Rusko nechat líbit stav, kdy bude z ukrajinského území jeho hlavní město Moskva na dostřel raket NATO? Tak blbý být snad nemůžete. NATO není zádný spolek skautíků, ale má za sebou nekonečnou šňůru útočných válek po celém světě. A že na Ukrajině bují nacismus je fakt a je o tom net plný důkazů, včetně fotek a videí hajlujících příslušníků AZOVa se symboly nacismu. Jsou o tom na YouTube i videa od BBC nebo francouzských novinářů. Jen se stačí podívat. Válka na Ukrajině není ani tak válkou mezi Ruskem a Ukrajinou, ale reálně USA+NATO proti Rusku do posledního Ukrajince. Ukrajina je jen bojiště, kde chudáci obyčejní a slušní Ukrajinci hrají užitečné idio… a kanonenfutter.

      2. Vy jste opravdový výplod této doby. Jste příšerný člověk pane. Více není třeba rozebírat. Zbytečné. Divím se, že Vám pán ještě ochotně odpovídá. Já bych se z vysoka…., házení perel.
        Imperiální Rusko. 😆😂🤣Do nějaké estrády dobrý. Pane, sovětský svaz je zaniklé seskupení. Rusko je již jiný státní útvar a kde se od svého vzniku rozšířili? Odpovíte mi? Já nehájím agresi na UK. Jen se ptám, kde? Kde mají své vojenské základny přibližující se na linii dotyku s EU a USA? Kde? A kolik? Chcete znát počet základen NATO s přiblížením se k Rusku a jejich stále navyšování a rozpínání se? Už vám denodení propagandou vymyli mozek? Znáte Aschův experiment? Jste vhodný adept popřít v tomto experimentu vlastní smysly(pokud nějaké máte) k tomu, aby jste se připojil k většině jen proto, že to prostě všichni říkají. A aby nedošlo k omylu. Sovětský svaz jsem nenáviděl a pod jeho vlivem se mi zle žilo. Ne ekonomicky, ale vnitřně. Proto jsem byl bolševiky zavřen do vězení za pokus utéci ze země do Rakouska v roce 85. Chytli mě. Rusko v lásce nemám už dlouho před tím, než za to jen co udělali Ukrajině. Ta neláska nevznikla z toho. Jen byla umocněna. Protože vím, že vedení RF je taktéž globalistická svoloč. Mají jen trochu jiné procesy řízení, ale výsledek je stejný. Táhnou za jeden provaz na cestě k novému světovému řádu. Tedy ničemu příjemnému a chtěnému lidmi co ještě nezblbnuli. Jsou to zmetci. Ale imperialisté?? Jste fakt na pohlazení a bonbón. Promiňte mi to, ale nemohu jinak. Už z lidí, jako vy opravdově nemůžu.

      3. A ještě něco vám řeknu. Jste absolutně prázdná nádoba ve svém nitru. V hlavě máte propagandu a v srdci jenom krev a to dost možná i zkaženou nedávnými událostmi. Chytrému napověz…
        Víte, dnes je svět v absolutní temnotě. Nejsem, už mladík. Hodně jsem již odžil a až tam, kde má paměť sahá si za nic nerozvzpomenu, že by byl svět hnusnějším místem k žití, než dnes. Nedělají to oblaka, hory, jezera. Ani městské aglomerace, ale lidé. Neumí se nad sebou zamyslet a netouží po nápravě, ale zmaru, válce a jatkách a hádají se, jako haranti a perou, jako psi. Každého názor je svatým a jiného nejlépe ubít a poplivat a pošpinit a udusat. Svět je v děsivé temnotě nenávisti, lží a intrik a to nejsem pesimistický založený člověk. Nezažil jsem horší a zvrácenější dobu. Člověk si říká a klade otázku k čemu tu vlastně je? Pokud vy vidíte v tomto světském prostředí ještě nějakou perspektivu, tak klobouk dolů. Ale já vím, proč tu my co to žijeme jsme. Je to síto. Živé a nekompromisní a třese čím dál silněji a třídí a prosévá. Charaktery. Poslední roky jsou nádhernou ukázkou toho, kdo a za co stojí a co je zač. Jsme prosívání k událostem budoucím. A jestli někdo posměšně říká, že nenastane. Že lidstvo čeká už tisíce let a nic, pak vám v klidu řeknu, že nikdo nečekal, nečeká a nebude čekat déle, než je jeho délka života! Ale ten den příjde. Jen tohle je jedinná naděje na tomto světě už bez ohledu na to jestli vy osobně ji máte, či ne a co si o tom myslíte. Pěkný den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *