8. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Na Marsu existovala civilizace, zjistili vědci. Zničila ji obří jaderná exploze

  1. Život na Marsu – třeba ano, ale toto zdůvodnění je spíše přáním než důkazem. Kolik už bylo objeveno společných předků primátů ? Typicky se za nějaký čas stane, že přijde někdo se zdůvodněním existence xenonu.

  2. Tak zrovna vyšší obsah Xenonu v atmosféře jako důkaz jaderné katastrofy je na Marsu zcela bezpředmětný. Za prvé povrch Marsu je neustále již po staletí bombardován silným gama zářením z vesmíru. Za druhé při nízké gravitaci a neustálém bičování slunečními větry se 8x lehčí a vlivem UV záření velmi reaktivní kyslík v atmosféře udrží méně než těžší inertní Xenon. Samozřejmě že ho je pak více než na zemi.

  3. Ach jo, článek co psal buď dobrá Čecha nebo strojový překladac.
    Jinak k obsahu, nic nového pod sluncem.

  4. To, že život na Marsu existuje, je známé dávno. Již blahoslavený Paroubek se s nimi chtěl spojit proti nepřátelskému táboru politiků. A nedávno běžel v TV dokumentární film “Mezi světy’, o člověku, který tam poznal různé civilizace.

  5. I když věřím na mimozemské civilizace a věřím že nás v minulosti navštívíly,tak nevěřím že kdy na Marsu byl pokročilý život!!!!!!!!§Natož pak inteligentní!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *