2. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Dle vědců společnost brzy zkolabuje a vrátí se na úroveň před 100 lety

  1. Omyl. Vzhledem ke kritickému přelidnění planety bude situace mnohem horší. Miliardy nevzdělaných, nevzdělatelných, nepoužitelných, hladových a agresivních převálcují zbytek a půjdeme o tisíce let zpátky. Jediná šance pro planetu – vyhynutí lidstva.

    1. Přelidnění? Jste dobrý v matematických vědách. Tak dejte počet lidí v tomto prostoru, dejte je metr od sebe každého jednoho.Před sebe, za sebe a do stran. Žádná konspiračka, jen výpočet. A vyjde vám to, že by nezaplnili, ani plochu Středočeského kraje. Máme tu prostor, který by zvládnul 200 miliard(ano 200)miliard lidí, nebýt nenažraného a prolhaného světového systému. Zkuste nejdříve zapátrat na téma o kterém chcete plácat veřejně. Hezký den. Mmjn. prezidenta, už v Česku máte(byl jste někde dál, než třeba v Chorvatsku?) a tak slavte, radujte se ze světlých zítřků. Gratuluji.
      A proč jsem se ptal na vaše cestování? Jestli dostatečně chápete, ten úžasný a vpodstatě gigantický vámi přelidněný prostor. Lež(globalistická), jako věž. Stejně tak, že Amazonie jsou plícemi světa. Jsou to oceány do 5ti metrů hloubky s fytoplanktonem a severské, mrazivé lesy. Určitě jste to věděl. Že?
      Tak hezký den.

    2. A ještě něco. Pokud tady někdo, někoho válcuje a mluvím o přítomném času, nikoliv mlhavé budoucnosti, tak to nejsou miliardy analfabetů, ale v podstatě hrstka,, vyvolených”, kteří rozhodně negramotní nejsou. Začaly procesy řízení dostat bez jakékoliv empatie k lidskému životu tuto zemi do tzv. divokého stavu s min. počtem obyvatel. Věřit tomu Vás nenutím. Jsou některá témata vysoce převyšující schopnosti chápání mnohých lidí, kdy to je příčinou, že lidstvo končí v onom pověstném hrnci s vařící vodou, jako ta žába, které je lhostejné a nepochopitelné celou dobu, že pod kotlem někdo přitápí, až je pak pozdě vyskočit. Uvařeno.

  2. Když bude volit 20 krimnálních živlů a 1 slušný,kdo asi u demokratických voleb vyhraje?A další otázka zní….Půjde pro slušné lidi v takovém systému možnost žít,když se bude systém takto násobit různými státními podporami?Demokracie je odsouzena k zániku.Politici jsou ti,kdo rovnováhu v demokracii neustále narušují svými zásahy.

  3. Po světě jsou desítky fašistických států. Například celá EU, Čína, USA, Austrálie, Pákistán, Indie, Japonsko, Turecko, Izrael atd… Ti si poradí snadněji, když budou chtít. Proč vznikl například NWO či covid jako biologický zbraň ? Zatím ale spíše baží po zvýšení počtu občanů. I tak, je udržitelný stav a spokojenost občanů zase něco jiného. Ukazatelem je porodnost, případně emigrace.

  4. To je strašně těžké říct ,jestli se to muže stát nebo ne,ale jednou drahé kovy důležité pro rozvoj a výrobu Informačních Technologii se vyčerpá!!!!!!!!!!!A recykluje se v současnosti tak 10-15% starých počítačů a ostatní výpočetní techniky!!!!!!!!!!Jestli se urychleně nenaučíme těžit asteroidy bude zle!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *