5. 5. 2024

5 příspěvků u článku “Máte spalovací motor? Pojedete pomaleji, chystá se na Slovensku

  1. Nemluvě o tom, že oni si nechají zpracovat studii, zjistí že je to nesmysl a nic se nestane. Tyhle poplašné zprávy jsou fakt už k smíchu. Navíc lze předpokládat, že EU během pár let zjistí, že spalovací auta elektrickými nahradit v dohledné době nelze a celý ten nesmysl se zákazem spalovacích motorů se bude odsouvat a odsouvat a odsouvat… Troufnu si na 99% tvrdit, že každý, komu je dnes alespoň 30 let, nemusí nějaké autíčka na baterky do své smrti vůbec řešit.

    1. Elektromobilita je utopický nesmysl, který není v EU protlačován k vůli nějaké ekologi. To je jenom krycí mlha.Vládnoucí třída vždycky mlží a vymýšli zástupné důvody, když chce prosadit něco, co by se lidem nelíbilo a hrozily by občanské bouře. Napřímo to lidem nikdy neřekne. Ono tu jde o to, vytlačit většinu lidí z přeplněných silnic a dálnic. Zbavit chudinu možnost mít levná auta se spolovacím motorem a tudíž je zbavit další osobní svobody, mobility. Už je předem jasné, že chudina mít prachy na elektrovergly mít nebude, ani na staré a ojeté k vůli nutnosti výměny baterií, jež cenou vysoko přesáhnou hodnotu elektroojetiny. Takže vlastnictví a provoz osobních elektroaut bude jen výsadou bohatých a ostatní utřou. Chytře vymyšleno, že? Jaký je ten skrytý záměr už naplno řekl i jeden šéf automobilky, takže to není z mé strany žádná konspirace.
      https://www.autoforum.cz/zajimavosti/lide-v-bruselu-jsou-slepi-a-hlusi-chteji-jen-dostat-obycejne-lidi-z-aut-rika-sef-jedne-z-nejvetsich-automobilek/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=dxdyXmT7Riz-202211141335&dop_id=18472339

  2. To jsou miláčci a ekologové :o)
    Takže místo toho, abych to mohl v klidu šudlat 130km/h po dálnici na 6, tak pojedu na 4-5 100km/h… sice to bude výrazně hlučnější a budu mít i větší spotřebu, ale ekologovo srdce zaplesá. Nádhera! Víc takových.
    A udělat vyhrazené parkoviště jen pro elektromobily je super. Až chytne první, tak to bude jak v Simpsonových skládka pneumatik – jen se tam dá cedule – hoří nepřetržitě již od roku 2023 :o)

  3. To je naprostá stupidita, protože spalovací auto čím déle jede tím víc spalin vypustí!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *