3. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Rusku docházejí zbraně. Vyrábí z posledních sil, brzy může být bezbranné

  1. Je naivní sy myslet že Rusku hned tak dojdou zbraně – to v žádném případě!!!!!!!Naopak napřed jako správní strátegové vyprazdní ty staré ze zbrojních skladů a mezitím dovyrobí ty nové!!!!!!!!

  2. Zbraně Rus nakoupí na západě! Ten jim je rád prodá. Kšeft je kšeft.Hlavně aby ta válka brzo neskončila, si myslí kšeftmani s vojenským materiálem.

  3. Podle mainstreamu prý docházely Rusům zbraně už někdy loni v březnu. Od té doby měly podle mainstremu Rusům dojít zbraně ještě několikrát. Podle mainstreamu se Rusko už mělo i několikrát ekonomicky zhroutit. Už někdy v roce 2015 jsem četl, že Rusko krachuje pod tíhou sankcí. Dnes už mainstream připouští, že to jaksi nevyšlo a ekonomika Ruska dokonce slibně roste. Kdo má velké problémy s důsledky uvalení sankcí na Rusko je naopak EU. Jo, taky Putin podle mainstreamu už měl několikrát umřít na několik druhů rakovin. Již v roce 2014 jakýsi presstitut z New York post tvrdil, že má zaručené informace, že Putin má rakovinu slinivky a zbývají mu tři roky života. Nevím, co to má za smysl psát furt dokola takové 3,14čoviny. Potom se presstitti mainstreamu jako pitomci diví, že jim stále víc lidí nevěří a ubývá jim čtenářů a diváků. Dejte si i tady v redakci mokrý hadr na hlavu a přestaňte psát hovadiny.
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/putin-rakovina-slivinky-spekulace.A141028_111505_zahranicni_mlb

  4. Americká administrativa bude muset souhlasit s mírovou dohodou s Ruskem o Ukrajině, jinak budou důsledky pro kyjevský režim a pro Spojené státy extrémně negativní, řekl plukovník Douglas McGregor, bývalý poradce šéfa Pentagonu.

    Spojené státy podcenily ruskou stranu, a proto jsou nyní svědky katastrofy, ukrajinská armáda vyzbrojená Amerikou a jejími spojenci byla zničena, řekl McGregor.

    “Podcenili jsme Rusy a teď sedíme a hledíme na katastrofu, která se děje,” řekl v rozhovoru s novinářem Danem Ballem.

    Ukrajinské ozbrojené síly ztrácejí tisíce lidí denně, a to proto, že Washington podcenil obavy Moskvy a považoval konflikt za příležitost způsobit Rusku škody.

    Západ podle jeho slov bude nucen přiznat, že udělal chybu, a dohodnout se.

    Zatím se konfliktem podařilo pouze oslabit NATO a poškodit jeho pověst. Dalším krokem by mělo být přiznání chyby a uzavření mírové dohody.

    Pokud se tak nestane, pak ruská armáda překročí Dněpr, obsadí Kyjev a dostane se k hranici Polska a nic ji nezastaví, uzavřel McGregor.

    „Pokud to neuděláme, co zabrání Rusům v překročení Dněpru, okupaci Kyjeva a dosažení hranic s Polskem? Nic,“ řekl McGregor.

    Dříve McGregor řekl , že Ukrajina jako národní stát je již neudržitelná.

    Kde zmizel troll WLM kamioňák? Nedávno tu vysílal Nato na Ukrajinu. Výše uvedený příspěvek je zkopírován a tak nelze kliknout na odkaz(celé video v angličtině toho, jak Mc Gregor tyto popsané věci skutečně říká).
    Trochu to nekoresponduje toto zkopírované info s tvrzením zde.

  5. Musím, když chci se podělit o nějaké info tímto kopírovacím způsobem. Pokud dám přímo odkaz, tak automaticky padá do cenzury schvalování přes nastavený comp a nikdy si to nepřečtete. Nezveřejní se.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *