6. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Číňan poslal do Evropy levný vůz ve stylu BMW X4. Konkuruje drahým značkám, ale je levnější než Škodovka

  1. Ještě tak před 18 lety jsem v médích čítával, že Čína je zaostalá rozvojová země, kde Číňané dřou od rána do večera za hrst rýže a dělají všechno ručně. Potom se v Evropě najednou začaly objevovat HI-TECH čínské výrobky a masy čínských turistů s naditými peněženkami. V mainstreamu už ten lživý narativ o zaostalé Číně a žebráckých Číňanech nešel udržet, takže nám zase jsou vnucovány lži o tom, že Čiňané všechno kopírují od Evropy a Ameriky. Kdepak, ti už jsou ve všem dále než USA natož zkostnatělá Evropa, vedená šílenými euromarxisty a jejich Green dealem zpět do zaostalosti a chudoby. Přitom za rozmach Číny stojí jen nenažranost západních kapitalistů, kteří v honbě za maximálními zisky přesunuli výrobu z USA a Evropy do Číny aby nemuseli dělníkům v USA a Evropě platit vyšší mzdy. Číňané se tak dostali k vyspělým technologiím a jejich elity byly západními firmami vysílány na prestižní univerzity do USA a Evropy, kde se všechno naučily. Dnes už Číňané od Evropy ani USA nepotřebují nic kopírovat. Na to mají už svoje špičkové vědce a inženýry, kteří západ dohnali a předehnali.

    1. Jen to, že rozvinuté technologie neznamenají pokrok. Je to hrob lidstva. Jediné co má na světě smysl je dobrá, úrodná půda v os. vlastnictví co nejdále od všech pokrokových, technologicky vyspělých, civilizačních vymožeností. A práce na ni. Ne pro kšeft, ale toliko jen pro sebe. Přebytky lze vyhandlovat za něco jiného. Raději budu srát v kadibudce, ale mít svůj klid. To Lubajsi neber ode mě, jako univerzální návod na světové štěstí. To je návod toliko pro mě. Jen tak plkám.
      A píšu to pro Tebe pouze, jakožto že se tu nějaký čas potkáváme.
      Ostatní si trhněte. Nezajímá mě váš názor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *