4. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Ubytovali Ukrajince, ale už toho mají dost. Neví se, kam s nimi. Hrozí pěkný průšvih

  1. Každý by jste měl přispět pro jejich lepší a pohodlnější život, ať vidí, že Češi jsou pohostinný a starostlivý národ. Tak šup, šup. Chce to, nějakou novou nadaci a sbírku.

    1. No jistě sbírku,ani náhodou ať se vrátí domů,kdo je má stále dotovat?Nemakáš jdi a žij si jinde.

    2. Po 89 roce, jsem slavili, když rusáci z Evropy odtáhli zpátky domů, i když ne úplně všichni. A teď je sem vláda tahá zpátky? Že by stesk po rudých dnech, či jde o nějakou nostalgii?
      S nimi se tu objevily choroby a cizopasníci, které v naší zemi byly vymýceny či se vyskytovaly pouze ve velmi ojedinělých případech v horizontu desetiletích, a to jen a pouze u konkrétní jisté skupiny obyvatel.
      Nejsem asociál. Přesto vím, že z litrové lahve dva litry nevyleju a do pětilitrového kanystru se šest litrů prostě nevejde. Takže. Pomoc ano. Zdravotnickým materiálem v omezeném množství. Žádné zbraně, žádnou munici ani výstroj. Podali jsme prst a přišli jsme o obě ruce. Tak chci věřit, že se nenajde ignorant se sbírkou.

  2. Nechápu, proč Česká republika pozvala a otevřela dveře tolika lidem z Ukrajiny, když je teď vyhodí na ulici jako odpadky.

  3. Tak za mě velmi jednoduché. Poslední výdaj, a to na cestu zpátky na ukrajinu. Vysypat je na hranici jejich země a poslat domů. Přinutit zelenskeho zaplatit výdaje za ochranu, ubytování a krmivo pro jeho lidi.
    Jen hlupák, jenž sám je zadlužen, si půjčuje peníze na pomoc cizákům na úkor své rodiny.
    Češi pomáhají kdekomu, koho bolí bříško, ale když my budem krvácet, všichni se k nám obrátí zády. Tohle musí jednou provždy skončit.

    1. Napadlo vás někdy, že jednoho dne může být válka i ve vaší zemi? Chtěli byste, aby vaši blízcí, vaše děti, vaši rodiče byli nuceni prožívat válečné hrůzy, místo aby jim bylo pomoženo a byli v bezpečí v jiné zemi? Nemůžete být tak sobečtí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *