3. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Zdražíme všechno a lidem sebereme peníze. Vláda odkryla karty, to není dobré

  1. Vláda žádné karty neodhalila. Nikdo neví, co nakonec vymyslí a prosadí. Všechno jsou to čistě jen spekulace z vaší strany, kterými záměrně strašíte sociálně slabší jedince.

    1. Jedny karty už odkryla, neschopnost vést státní kasu. Na daních vybírá nejvíce v historii ČR, ale dluh se stále víc navyšuje. Kam jdou ty peníze?

    2. Každý,komu ještě nebyl vymyt zdravý selský rozum vidí,kam to tahle neschopná nebo spíše všeho schopna petikolka vede!! Bohatí bohatnou, na úkor střední a nejchudší vrstvy občanů!!Jejich signály rikaji-urvi teď co můžeš,po nás potopa!!To je smutná realita…

  2. A “prejvlada” si mysli, ze tim neco vyresi?? Smesny, ale na druhou stranu poucny, lidi se zase naucej zit bez ni a blaznivejch napadu. Naucej se “divoky jidlo” a spousty jinejch potrebnejch veci, mozna prijdou i na tu existujici volnou energii zadarmo co uz na ni neprisel jenom pan Tesla, ale vic lidi po nem i pred nim a mocni ji stornovali tvrdic, ze neexistuje.18 stoleti se neslo v jejim jmenu, ale historie byla preorana……….radeji nebudu pokracovat, at nezacnete plakat:-)))). ale reseni jsou, je jen na lidech, jako ostatne vzdycky vsechno, jen se dba aby to nevedeli, jak si to zaridej 😉

  3. No jo kdo chce kam pomozte mu tam!!!!!!!!!Tahle socialní vláda a sní spjatí pisalci zaměrně škodí demokracii a pak se diví a brečí nad vzestupem takzvaného populismu a extremismu!!!!!!!Ještě se budete divit,co příjde!!!!!!!

  4. Když to ty idioti udělají, firmy přestanou mít biznis, raději se přesunou do zahraničí se svými výrobky

  5. Pamatuji už hodně,ale takovou vládu ne. Chtějí najít miliardy,ale jen u těch nejslabších. Ale u těch už není co brát. Měli by se rozhlédnout kolem sebe – ve sněmovně, senátu, na hradě. Není normální, když je stát ve srabu, aby pobírali takové nehorázné amorální platy a náhrady. A jaké mají majetky a jak je získali? To nikoho nezajímá. Peníze daňových poplatníků rozhazují kde se dá, sponzorují kde koho,ale na vlastní lidí kašlou, z těch sedřou i kůži. Pomáhat se sice má, ale musí být z čeho. Ať Ukrajině pomáhají bohaté státy ! My potřebujeme sami finanční pomoc. Vláda nás stahuje k úplnému dnu. Chce to asi vydržet do nových voleb a doufám, že lidé už budou ponaučeni a ” fialovou vládu ,” už nikdo nebude volit !!!

    1. Již teď kupují cigára v Německu za 5.40eur, nedám tady těm zloduchům na daních nic navíc.

    2. Neberte to hanlivě prosím, není to tak myšleno. Jen se podivuji, že stále žijí najivové co věří ve spásu voleb.

    3. Podobná hrůzovláda tu byla už v letech 2008-2013 a samozřejmě zase ODS, TOP09 s Kalouskem, jako nejlepším ministrem financí zeměkoule. Tehdy se taky tupě škrtalo jen na obyčejných lidech, takže se vláda proškrtala k trvalé recesi, kterou příští vláda musela horko těžko napravovat. Pořád platí, že když nemají obyčejní pracující lidé v peněženkách peníze, tak jde i ekonomika státu do kopru. Boháči to nevytrhnou. Je ale pravdou, že současná Fialova vláda je ještě o řád horší.

      1. Nejhorší je,že ve volbách rozhodují i ti,co tuhle hrůzovládu pravice nezažili na vlastním těle.Proto pan soudruh president tak horuje za ještě snížení věku na 16 let!!!-motivace-budou volit ty krásné, bohaté, mladé a mazané,”krasoně”..,Když si vzpomenu na svých 16 let-naivita,snadná manipulovatelnost,oblbování bulvárem-vysledkem je volba populismu podle krásných ksichtů,že pane Krasoni…vždy se je třeba ptát,proč a komu to přihraje body a je to jasné jako facka..demokracie není vláda lidu,je to vláda pro lidi..tihle u moci si to ještě zjednodušili-vlada pro sebe a své sponzory,bohužel..zde může něco změnit jediné radikální řez!!!

  6. Tak to se máme na co připravit. Už takhle člověk počítá s bude to ještě horší? Kam to spejeme. Hlavně, že na charitu pro jiné státy stále je.

  7. Ať si vláda sníží platy, vůbec si je nezaslouží.Měli by jít příkladem, když jsme na tom zlé.Ještě dostávají další peníze.Obědy by měli platit v plné výši ,oni na to máj.Děti ve školách mají dražší obědy.Někteži si ho ani nemůžou dovolit.Hanba této vladě

  8. Tato vláda chamtivých amatérů by měla být hmotně zodpovědná za svoje činy ! Nedají nic na rady skutečných hospodářů a ekonomů, jedou svoji cestičku nemyslících a ničeho znalých blbů !

  9. Tak ať seberou prachy notoricky flakacum atd a nazenou je do práce a ne nám normálním lidem

  10. Už chápu motivaci pana soudruha Krasoně na pražském Hradě – snížit věk voličů na 16 let.Naivni,snadno oblbnutí puberťáci,milující krásné, médií milované celebrity ,zdraví, bohatí politici,co chtějí změnu,ale přitom neví jak..to je bohužel dobře vymyšlené,pane présidente.Sladká slovíčka,co mladým tak imponují ti u moci dokonale ovládají- vzdyť manipulaci studovali na tom vyspělém Západě…Systém smrdí a to od hlavy,schody se zametají odshora,vzpomínáte??Heslo v 89ém!!Tak kdy ,páni voliči,začneme??Volby se dají zmanipulovat, zvlášť korespondenční,proto je pravice tak tvrdě prosazuje!!!Je třeba stejná léčba jako před 33lety!!Jedině lidi v ulicích!!!Proto ta smlouva s armádou USA,paní Černochova???Jistíte se???

  11. Je to námi volena vláda tak ji snad my můžeme i odvolat , jde jen o to necist nesmysly na netu a vyrazit do ulic

  12. Je mně to jedno. S prací v Česku šlehnu a jdu do Bavorska, kde budu i odvádět daně a taktéž tam nakupovat. Tak se vládo klidně zeser, když neumíš osekat soc. dávky a dotace!

  13. Vláda Fialy soustavně potvrzuje svým neumětelským počínáním, že je nejhorší vládou v historii české státnosti. Tvrdé dopady vládní knuty by měly být směrovány na ty, kteří volili partaje z vládní koalice a tak se podíleli na rozsáhlé pauperizaci české společnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *