2. 5. 2024

20 příspěvků u článku “Známý český herec skončil v bankrotu. To je síla, musí začít pracovat rukama

    1. Jedna ruka netleská 🤣 ale je fakt že na komedie byl nejlepší ,vydal se cestou jinou a špatnně dopadl ,to je osud .

  1. Podobným nezodpovědným individuím bych nikdy oddlužení nepovolil. Práce s lopatou jim neuškodí. Jak k tomu přijdou věřitelé?

  2. No když mají prachy ,tak rozhazují a žijí na vysoké noze a najednou ,až jim dojdou prachy tak jdou brečet do televize . Za nás taky nikdo neplatí nic a musíme makat za pár korun. Tak ať si teď fouká do prdele a jde makat k pásu na 12 ti hodinový směny za 20 hrubého.

  3. Plat, který pobírá za angažmá v Divadle , který byl uveřejněn je na výši průměrného platu na který miliony obyvatel nedosáhnou a přesto dovedou žít a živit rodiny bez dluhu. A to nepočítám další jeho příjmy za filmy a seriály. Měl by se asi panáček stydět za svůj styl života. Dost smutné……

  4. Oni u nás někdy brali herci honoráře ve výši několika desítek miliónů korun? Mix24 je jedna z největších žump na našem mediálním trhu.

  5. Opět polopravda, ze zákona musí zaplatit minimálně 30%, ale banky a spol. jsou na toto opatření připravené. Veškeré půjčky apod. mají pojištěné. Takže 70% dostanou z pojistky a minimálně 30% zaplatí dlužník. Pokud má dlužník ve skutečnosti vyšší příjmy, než jaké určil soud, zaplatí třeba i 50%, pokud sečtete 50 a 70 vyjde vám 120, tj. pak v takovém případě dostane věřitel o 20% navíc než kolik dlužník dluží. Proč si myslíte, že se bankám a spol. vyplácí půjčovat i nemajetným a zadluženým ?
    Na své si vždycky přijdou 😉

  6. Taclík je zloděj a podvodník. Statisícové/milionové kšefty bere agentura, která patří jeho partnerce Pavle Růžičkové. Ta mu jako zaměstnanci vyplácí “almužnu” a peníze jí zůstávají. Z těch pak vesele žijí. Dlužník se směje a věřitel pláče. By se z něj jeden poblil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *