28. 4. 2024

13 příspěvků u článku “Pořádná rána. Čechům zakážou kamna a kotle. Už brzy. Ale čím budeme topit? Levné to nebude

  1. Ono může už docela brzy může dojít k tomu, že nasraní lidé se vypořádají s těmi, co ty zákazy a další nesmysly vymýšlí. EU míří nezadržitelně k rozpadu, stejně jako se rozpadlo RVHP. Vždycky, když vedení impéria zkostnatí, místo reálné politiky začne převládat ideologie a papaláši začnou vymýšlet stále víc nesmyslů lidem znepříjemňující život, tak je to předzvěst jeho kolapsu.

  2. Je to banda debilů,mám barák 100 let starý a tam tepelko nemá význam,tak čím budeme topit,zajímá to vůbec někoho,pokud zakáží lidem i plyn tak se asi vrátíme do jeskyní.

  3. Ať jdou už do háje s tím vším.topím dřevem a briketama.a budu topit dál.nebudou mi zakazovat čím mám topit ve vlastním baráku.kokoti.

  4. Ať celá Evropská unie jde do prdele.
    Hlavně že si lídři z evropské unie lítají v soukromích tryskačich. Kážou vodu a pijí víno

  5. Zakáží kotle na topení. Po 20 ti letech jsem loni měnila kotel za nemalé peníze. Počįtala jsem s tím, že nový mě vydrží až do smrti. A asi ne. Je mě 77 let, v domku na všechno sama, bez manžela. A to ještě chtějí zvýšit daň z nemovitostí. Dále mě dosluhuje plynový ohřívač na vodu. Zatím starý 20 let jede,ale brzy doslouží. A co pak ?A krb – v tom se také nebude moc topit? To je fakt demokracie, samé příkazy a zákazy. A kde na ty nové kokotiny brát peníze? Co kdyby se omezil počet aut. V jedné rodině mají někdy i tři : otec, matka, dítě. Samozřejmě nemyslím ty na elektriku. Hrozná doba a vláda !!!!

  6. Tak by mě tedy zajímalo, že EU chce omezovat kde co v Evropě co způsobuje dle Grean Dealu uhlikovou stopu,ale že na Ukrajině se tím vším bordelem vytváří super uhlíková stopa to nikomu nevadí, tak jde o životní prostředí nebo jen o peníze?Všichni občané naší republiky nejsou jen ovce,jen mají trpělivost, ale jednoho dne jim dojde..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *