6. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Stovky tisíc důchodců v Česku mohou přijít k milionům. Stačí udělat jednu věc

  1. U panelákových bytů rozhodně neplatí, že je pořizovali za celoživotní úspory. V 90. létech si je odkoupili za hubičku do OV a teď si je mladí, pokud nechtějí strkat nájem do kapsy vlastníkům, musejí kupovat za miliony.

    1. To je ale věc režimu, ne důchodců. Kdybyste se narodil dřív, budete ve stejné situaci. Jednoduché. Vždy doba bude pro někoho nespravedlivá.

  2. Stát podporuje zvětšování sociálních a společenských rozdílů mezi samotnými starobními důchodci, aby mohl tuto obrovskou masu lidí lépe ovládat. Na jedné straně si stát hýčká skupinu privilegovaných důchodců-milionářů, kterým při valorizacích nesmyslně přidává největší částky v řádu tisíců k jejich nekřesťansky vysokým důchodům, výsluhám a dalším prebendám. Na druhé straně stát dupe po nejchudších seniorech se starobními důchody pod devět tisíc korun, kterým přidává při valorizacích částky v řádu desetikorun, takže tyto nejchudší a nejpotřebnější a často těžce nemocné staré lidi stát nemilosrdně tlačí do pozice bezdomovce.

    1. To je správné. Já mám zničené zdraví z výroby v celoživotním třísměnném provoze nonstop, ale důchod mám zaplaťpánbůh 25 tisíc. Tak se má jako přidávat těm, co dělali celý život prd a také prd odvedli na daních, protože byli OSVČ?

  3. Vy jste tak drzy ze chcete pripravit duchodce o majetek . Banda zlodeju. Proc by meli prodavat majetek a jit nekam do podnajmu nebo do domova duchodcu . Podnajem stoji 22 000 v domove duchodcu Jim vsechno Severin a jeste je strasibze je vyhodibkdyzbnebudou delat to Co je Jim narozeno . Majetek se nikdy neprodava ten qe dedi . To ze zlodej podporuje zlodeje jste nyni predvedli co chudakum duchodcum masirujete dobhlavy . Tak jako Hitler vyvrazdil 6 milionu zidu aby Jim vykradl majetek. Vy Bando.

  4. Aha, takže důchodce, který za svůj byt, který si koupil, platí nyní fond oprav a spotřebu energií, což ho v malém městě vyjde na zhruba 5000 Kč, by měl tento byt prodat přes nějakou pofidérní realitku, a nastěhovat se buďto do domova důchodců, anebo si pořídit podnájem, za který bude platit i 15 000 Kč. No to je velmi ideální a perfektní myšlenka. Potom s důchodem jistě vyjde.

  5. A druhý postřeh! V devadesátých letech se byty do osobního vlastnictví prodávaly za, doslova, pár halířů. Například v Karviné se byt 2 + 1 prodával za zhruba 70 000 Kč! To opravdu nejsou celoživotní úspory! A jedině naprostej idiot by tento byt prodal a stěhoval se do podnájmu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *