4. 5. 2024

11 příspěvků u článku “Kolik bere Václav Moravec? Dozvíme se nejpřísněji střežené tajemství v Česku

  1. Moravce by měli vyhodit, již léta není objektivní a hraje to pro současnou vládu, dříve tedy pro opozici.
    K upřesnění, má 2 pořady týdne, kromě prázdnin.
    Chtělo by to na obrazovky nezávisle lidí, placené jinými než ČTV.
    A tv poplatky, přežitek na plat pana generálního, kterému se na postu moc líbí.

  2. No, myslím, že nestojí ani za korunu práce jeho i těch dalších. Všechno je v ČT propojeno kamarádstvým. Začíná to od Fridrichové, Augustové, Kubala, Železného a odejítého Wollnera. Stačí se podívat, kdo má hlavní slovo ve zpravodajství, o sportu nemluvě. Tam má přednost fotbal, hokej a basketbal před všemi ostatními přenosy. Záruba a jeho přisluhovači (jde to od 10 k 5), podívejte se kolik ČT Sport vyhodila za tolik lidí kteří se tam rekreují. Stačí se podívat do studia, kolik tam sedí odborníků, plácajících prázdnou slámu. A to tam mají ještě redaktora, který natáčí momentky z Tampere a Rigy. To by stačil i některý z hokejistů. Potom to jsou i různě akce v politice, je tam redaktor, kzerý tam je trvale a dva nebo tři redaktoři mu jedou pomoct. To se to generálnímu rozhazuje, které našetřil Janeček. A to ještě na pozici, obhajobu byl znovu vybrán Dvořák, který nemá schváleno několik rozpočtů ČT……-)

  3. I v televizi by si meli uvedomit, ze setrime, jak to neustale rika vlada a platy podle toho. Je nesmysl zvysovat koncesionarske poplatky. Nebude to stejne stacit. Tak jako vládě nebude stacit pokud budeme z vyplaty platit 100 % dani. Druha vec stejne vsichni lzou tak jsou vlastne zbytecni.

  4. A mě je jedno, kolik bere Václav Moravec. Na jeho pořady se vždy těším. mají hlavu i patu a problematiku má vždy nastudovanou. Jsou profese ( učitelé, zdravotníci i jiní), kterým práce nekončí posledními minutami v práci, ale musí se soustavně vzdělávat i po pracovní době, v soboty i neděle, kdy většina z nás si užívá volno. Tihle lidé by měli podle nás snad pracovat zadarmo, protože je to bráno jako poslání. Proč nám vysoké platy nevadí u politiků, exprezidentů, fotbalistů, hokejistů a jiných podobných profesí?

    1. Americká technologická společnost Google poskytne významnou dotaci ve výši milion eur centru Václava Moravce na boj s dezinformacemi a posilování mediálních dovedností. Na sociálních sítích na to upozornil bývalý zmocněnec pro média a dezinformace Michal Klíma.

  5. Koukám je to tady samý odborník a hlavně závistivec
    Tak ať to někdo zkusí na této úrovni a odbornosti..,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *