4. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Hrozná rána pro české domácnosti. Příští rok přijdou o pořádnou pálku. To je konec, vážení

  1. Alkoholikům se nesmějí zdražit tichá vína, radši vládní odborníci zdražejí kojeneckou vodu, děti se nemohou ozvat a dát jim vědět co si o nich myslí 🤔👎😱🤮

  2. Finanční rezervy nepochybně jsou. Ovšem bylo by nutné výrazně zredukovat miliardy pro církevně-tunelářské aktivisty, pro solární barony a další parazitující skupiny osob a jednotlivce. Též je zapotřebí učinit funkci senátora čestnou funkcí za jednu korunu ročně, nelze nadále pardonovat ostudné uzance panující v Senátu, takže Senát de facto funguje jako zaopatřovací ústav pro různé politické hochštaplery a další příživníky, kteří se neumějí uživit poctivou prací. W. Churchill byl po válce členem Horní sněmovny lordů za jednu libru ročně. Též je nutno zarazit furiantské posílání zbraní do válečného ohniska na Ukrajině, čímž vyhazujeme miliardy a navíc participujeme na eskalaci válečného konfliktu na Ukrajině. Též je nutno zrušit nebo významně zredukovat výsluhy pro členy ozbrojených sil, protože mají královské důchody a další prebendy a pobírají nadstandardní platy. Samotní členové vlády v čele s Fialou by se měli na rok zříci svých platů, jak to bývá obvyklé ve vyspělých demokraciích. Se šetřením by tedy vláda Fialy měla začít u sebe, a to velmi razantně, protože za současné ekonomické problémy může vláda Fialy, která je svým neumětelstvím a sabotážními aktivitami proti české ekonomice způsobila a dál prohlubuje při uplatňování svého stále většího škůdcovského potenciálu. Samostatnou kapitolou zůstává zelené šílenství, kde by se hned měly osekat miliardy na podvodný projekt Green deal, především by měla vláda okamžitě skoncovat s placeným výpalného v podobě vyděračských emisních povolenek. Vláda Fialy by měla okamžitě stáhnout naši elektřinu z lipské burzy, odkud jsme v krizové době naši levnou elektřinu pro sebe zpětně odkupovali za padesátinásobnou cenu, čímž vláda Fialy zavinila x-krát dražší vstupy el. energie do našeho hospodářství, čímž učinila naše výrobky nekonkurenceschopnými.

  3. Jak jste si pravicově zvolili, tak máte. Dobře vám tak! Mně už je to jedno. Jsem na konci svého života. Všichni klidně chcípněte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *