5. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Zloději v Česku začali s označováním domů, které v létě vykradou. Jakmile uvidíte tyto symboly, okamžitě jednejte

  1. To je zajímavé ! Jako bývalý polda jsem o tom slyšel u bytů se třeba pod rohožku dávala sušenka. Když přišel zloděj a byla cela znamenalo to že majitel v bytě není. Být to v USA tak by mohli majitelé objektů nastražit jakoukoli past (třeba samostřil, el.proud který zasáhne lapku při vstupu do domu,atd. Bohužel žijeme v Česku kde není právní stát a úcta k majetku druhého není zaručena ústavou.Stačí jen vzpomenout co čeká majitele když jeho pes pokouše nezvanou návštěvu. Velký problém (trestně právní nemá zloděj a lupič ale majitel objektu).

    1. Plně souhlasím. Když zloděje uvidíte, tak se bude na nás hojit, ale to chce mít vládu, která to změní ve prospěch slušných lidí, ale to se u nynější vlády nedočkáme, protože některé, ale přemystňuje na svá tučná konta.

    2. Asi jste moc koukal na totalitní filmečky “bývalý pane policisto”….přesně tohle …sušenky pod rohožku…je z filmu Láska z pasáže…tedy..míň koukat na TV a nemachrovat 🤣🤣🤣🤣

      1. Ja jsem byl okraden tolikrat ze me to tak strasne stve ze jswm svoji zene rek ze kdyz na nasi zahrade uvidim zlodeje tak ho zabiju.
        Ona na to ze je to nekrestanske a ze se mnou nebude chodit tenkrat jsme jeste nebyli manzele.
        Tak jsem teda rek DOBREEEE AZ NA NASI ZAHRADE UVIDIM ZLODEJE POZVU HO NA PIVO a ona na to ze to je lepsi. Inac mame kamerovy system pojisteny skrytou fotopasti takze pokud u nas bude nekdo chodit vime to a navic mame psa. Nase Mia by ho rovnou zakousla tak by se nemoh hojit. Stejne nema na cizim pozemku co delat.

  2. Asi by bylo praktičtější,kdyby jste uvedli jaký symbol si namastit na barák, který se vykrást nedá😄

  3. Co to je za slinty? Ještě pochopím, že dají třeba pod rohož sušenku nebo papírek na dveře proto, aby se ujistili, že je dům prázdný. Jinak mi to přijde jako snůška blábolů. Proč by si mezi sebou měli sdělovat, že je dům prázdný či naditý cennostmi? Aby to jako jiný zloděj vykradl? Trochu kontraproduktivní, ne?

  4. Jste úplně vadný. Když budu malovat někde prasátka, tak hádejte co to znamená? – Bude zabíjačka!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *