3. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Neplacená nemocenská namíchla Čechy. Tak koukejte, takhle dolezu do práce. To chcete?

  1. Tak zrovna tohle je mi jedno, nemocný jsem tak 1x za 10 let a navíc stejně dělám načerno, takže nemocenská se mě netýká. Ale přijde mi to jako blbost, protože někteří sociálně slabší budou chodit do práce v jakémkoliv stavu a všechny tam nakazí.

  2. Tak proč nejsou kontroly s doktorem který posoudí jestli lékař napsal oprávněnou nemocenskou ,to mají strach aby doktoři nerušily ordinace

  3. Tak to je pěkná blbost. Někteří si nemají z čeho našetřit. A to by musela být delší dovolená. Jsou firmy, které krátí prémie i za vyhranou dovolenou natož nemocenskou.

  4. No to se teprve uvidí až přijde zase něco jako covid,vy hlavy pomazaný vy nám zase něco vymyslíte ne. Z vašema prachama bych si taky nedělal žádné starosti. Víte vy vůbec kolik tady lidi berou,jestli mněli něco našušnáno taky jim to sebral covid? krize,inflace a vaši předchúdci který tady tu republiku vytunelovali i za vaší podpory vy kolaboranti.

  5. Tak nevím,skratej pracovní týden aby nabyli unavený ale zrušej
    nemocenskou aby chodili do práce nemocný . Co je asi lepší ?

  6. Odborníci z Národní ekonomické rady vlády,nebo dementi státu? Pokud chybí ve státní sféře peníze,tak ať si důchodci ve sněmovně utáhnou opasky, stejně dělají ostudu a berou za ní peníze.

  7. Tak hlavně, že oni si na platy nesahnou a nesníží si je….. Budou akorát brát peníze druhým a sobě je budou ještě přidávat….at jde tahle vláda někam

  8. No stát promrhal všechny peníze , ale nebylo to pro naše občany a ještě si i oni přidávají. Už takhle mají královský platy. A co musí stát ty jejich výlety. A teď to budou svádět na důchodce. Že se nestydi. Evidentně nestydí. Jsme jim ukradení . Banda mafiánská .

  9. Tohle jsem zazil,chlapek nemocnej ale nebude brat neschopenku protoze ma neplaceny 3 dny.tak chodi vesele do prace ,nemoc zesiluje,nakazi svou pritomnosti dalsi 3 a vice lidi,vsechny z jednoho strediska,prichazi neschopenky od 5 zamestnancu behem par dni a ti marodí po dobu 7 dni minimalne,pri nedostatku lidi ve firme je to docela problem……na nefachcenka co jen rvou a pobiraj davky zadnej metr neni a za me by teda byt mel..

  10. To že státu dochází peníze se není co divit, když vyplácí dávky lidem, kteří do práce nechodí vůbec a nikdy chodit nebudou. Nejjednodušší je to vzít pracující m.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *