2. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Očkování proti covidu bude povinné, řekl Flegr. Prozradil, proč k tomu dojde

  1. Podle evropských zákonů nesmí být očkování povinné a neočkovaní nesmí být diskriminovaní.

  2. Účelem očkování,opravte mě pokud se mýlím,je získat imunitu,proděláním nemoci,opět mě opravte,kdybych lhal,mé tělo vytváří protilátky.To vše se děje zcela zdarma,neplatím vakcínu ani tenisky,mohl bych to tedy být já,kdo se cítí být podveden,že jiným platím vakcínu a kecky,ale nejsem,zdravotní systém je založen na solidaritě,neměňme to,prosím.

  3. Jsem už dostatečně přesvědčen, že zde jde o něco jiného než o zdraví. Co je vakcína doopravdy zač a k čemu slouží? Řekne už někdo konečně pravdu? Ano kdo prodělá covid má imunitu, možná lepší než po očkování. Mně osobně se dokonce ztrojnásobila a to už je osum měsíců co jsem prodělal lehkou formu onemocnění. Nechal jsem si znovu udělat test na protilátky. A ti očkovaní nechtějí nosit roušky. Tak to je pořádný hazard, budou všude prskat virus a bude se to svádět na lidi kteří nebudou očkovaní.

    1. Ano, je to přesně naopak, v očkovaných lidech, kteří se nakazí, se budou množit jenom ty mutace, které jsou vůči vakcíně odolné. Ty ostatní nemohou, vakcína, zjednodušeně řečeno, je “zabije”.

      To znamená, že očkovaní lidé budou šířit odolnější a vůči vakcínám rezistentní formy Covidu. Bude požadováno, abychom se očkovali znovu a znovu, nikdy to neskončí.

  4. Jarouš je takovej Nostradamus.Vždycky přijde s naprostou vizí.Problém je v tom,že pokaždé,až po 56 dalších kreténech,od kterých to převezme.Kluku,zavrtej se mezi svoje breberky a tohle nech na jinejch.

  5. Nechápu, jak může být profesorem evoluční biologie člověk, který nerespektuje evoluci, přírodní výběr, ani další přírodní zákony. Tedy, kromě toho, že je i naprosto neempatický sociopat.

    Kamkoli se podíváme do přírody, i na samotný evoluční strom vývoje života, vidíme, že příroda sázela vždycky na více konkurenčních možností a teprve později se ukázalo, které jsou ty životaschopné. Pokud odhlédneme od možnosti existence Boha, ve fyzikálním, reálném čase to nikdy nikdo neplánoval.

    I takový obyčejný strom si nenechá nikdy vyrašit všechny pupeny najednou, pro případ, že by přišly jarní mrazy nebo jiná pohroma. A když přijdou a vyrašené pupeny zmrznou, má v záloze nové, nepřijde o všechny listy a přežije.

    O co se pan profesor Flégr snaží, obelstít přírodu a samotnou evoluci? Obětovat tomu nápadu celý lidský druh? Existují lidé, kteří se očkovat chtějí, ok. A také ti, kteří se vakcín obávají. Co když mají pravdu? Ví to někdo naprosto jistě? Pan profesor snad?

    Vzpomeňme na jeho prognózy, jejich úspěšnost a pošleme ho s jeho křišťálovou koulí někam mezi středověké alchymisty a astrology.

    Podle mého názoru vědec nemá nikdy úmyslně lhát. Může se mýlit, ale ne vědomě šířit nepravdu. Když neví, nemá předstírat, že ví. Vědu to příšerně diskredituje a její důvěryhodnost klesá.

    Pan profesor několikrát sám přiznal, že ve svých prognózách úmyslně a vědomě přeháněl, aby prý občany této země “zachránil”. Ve světle toho zjištění mu máme věřit, když propaguje vakcíny? Mluví pravdu nebo opět někoho “zachraňuje”? A za jakou cenu to bude, obětuje zdraví a život někoho jiného?

    Pro empatické lidi by to byl problém, pro sociopata bohužel nikoli, ten předem sám “ví”, co je pro koho dobré a neváhá podle toho jednat. Zdráhám se jmenovat jiné takové exempláře homo sapiens sapiens, které se do historie lidstva těmito vlastnostmi neblaze zapsaly, abych pana profesora neurazil, ale všichni je známe.

    1. pan Vladimír má naprostou pravdu. Flegr – vždytˇ se na něj podívejte . Mu nejde o zdraví člověka je to ….. Měl by se raději někde schovat a nevyvolávat v lidech strach. !!! Vždytˇočkovaní virem jsou infekční proto musí nosit roušky. Přírodní imunita je ta nejzdravější a proto zakázali vše co je nejlepší pro zdraví,aby se lidem imunita oslabovala. Hlavně, že v Bruselu si žijí v přpichu a vymýšlí jak zničit národy Covidem a migrací!! Ať jdou do háje – a platy dají chudým..

    1. Škoda, že Vám jde dát z mé strany jedno plusko. Jinak bych klikal alespon 2 hodiny vkuse. Mám to stejné přesvědčení, takže dobrovolně také nikdy. Museli by na mě použít násilí a to bych se bránil. Všemi prostředky. Opakuji VŠEMI.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *