3. 5. 2024

Jeden příspěvek u článku “Babiš vítězí, Šlachta bez šance. Podivný předvolební průzkum, který nás vrací o pár měsíců zpět

  1. Vážení, to co tady někdo nazývá “Podivný předvolební průzkum” je dle mého spíše jen další cílený test veřejnosti na to, jak bude (a jestli vůbec se někdo případně ozve), s velikou pravděpodobností plebs reagovat na zfalšované výsledky nastávajících voleb.
    Uvědomíme-li si, že ihned jak přejdou písemné dokumenty do elektronické formy na zapisovatelné médium (praxe po ručním sečtení volebních komisí) tak se s výsledky může dít cokoli, doslova a do písmene “kouzla na druhou” i takové šílenosti jako z minula na poslední chvíli díky korespondenčním hlasům z ciziny se do parlamentu dostane s odřenýma ušima zcela evidentní outsider a jen o pár hlasů.
    A tyto pseudo-provokační průzkumy jen s vysokou pravděpodobností konspirují, aby případné neuvěřitelné konečné šílené výsledky voleb byly alespoň na oko “De iure”, ale hlavně tak jak si někdo, již dnes a plánovaně do předu rozdělil.
    Proč si myslíte, že to takto nemůže být?
    Se teď neví, ale nejsem Sibylou, a jsem přesvědčen, neříkám sice nic moc, ale i na má slova bohužel nejspíše dojde.
    Všímejte si, kdo asi přesvědčil a utvrdil Piráty o tom, že si již dopředu mohou a mají obcházet ministerstva a sebejistě hlásat do éteru, že jsou už jasní vítězi voleb a bez jakéhokoli pochybení je jisté, že volby oni a spolky vyhrají?!!?
    Piráti a jejich společní opoziční kumpáni mají už dávno potvrzené dopředné avízo (z jejich chování a suvereního vystupování ta jistota úplně čiší), že se vše a poměrně snadno dá v pohodě upravit (elektronicky zfalšovat) a bude velice složité pak dokazovat, že ten cíleně pokřivený výsledek je naplánovaným podvodem na všechny voliče.
    Vidíte sami, jak se Piráctvo s výsměchem všem názorově obracejí (vymlouvaje se na mladistvou nerozvážnost a pod.) jak korouhvička v “Bláznově kronice”. Proč asi si to mohou dovolit?!?
    Někdo je označí za blázny, někdo za hlupáky, nebo politiku neznalé, ale může to být tak trochu, už ani né možná úplně jinak, jen se zatím neví…
    Hezký den dobrým a slušným.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *