4. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Prezident vyzval k přímému souboji Ivana Bartoše a Andreje Babiše. Připomněl vlastní úspěch

  1. Pevně věřim v to že 90% občanu má rozum a nebude volit ultra levičáky feťáky vítače migrantu Bruselské vlezdopr….. kámoše anarchistu z Antify kámoše strany Zelení prosazovatele tak zvaných šleháren pro feťáky – přijetí Eura- oslovování Rodič1 Rodič2 místo máma táta – zdražení o 100% parkovacích míst a další a další hovadiny !!! PIRÁTI+STAN JSOU MOŽMÁ VĚTŠÍ NEBEZPEČÍ PRO TEN TO STÁT NEŽ KOMOUŠI V ROCE 1948 !!!

  2. Volte Piráty. Aby v čele státu stál estébák, lhář, zloděj a podvodník je nemyslitelné. Bureš za sebou vláčí 30000 mrtvých za Covid. Zadlužil stát, což bude mít přímý dopad na život vašich dětí a vnoučat. Má strach z Pirátů, protože to byl jeho konec. Lidi to určitě nezapomněli a budou jednat rozumně. Geront Zeman musí do poslední chvíle dokazovat jak je důležitý a pokud se mu to nepovede bude to ostudný konec i jeho.

  3. jak ten levičák horší než deset komunistu muže dostávat hlasy copak lidé mužou volit odpad každého režimu udavače,víteče zla!! lidé nezahrávejte si se zlem!! povaleču,fetáku kteří nikdy nepracovali,nic nevytvořili jen měli téma drogy,zestátnováni,migranty,piráti jsou zlo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *