2. 5. 2024

29 příspěvků u článku “Robert Šlachta dostal tvrdou ránu. Jde po něm spolek Milion chvilek pro demokracii

  1. Klasické špinící kecy ubožaku hlasné trouby stran Demo spolku – milionu chvilek ! Ty ať se starají kam zmizelo 6 milionu z učtu než odešel ten jejich Führer !! Strany Demo spolku + Piráti a Stan vidí že lidé budou volit menší zlo – ANO které zřejmě bude mít minimalně 25.5 % stane se nejsilnější stranou a spolu s SPD PŘISAHOU ČSSD dají v Ps kolem 106-109 poslancu a toho se opozice bojí !!

    1. Pane Novák tak to bude pěknej spolek.Pan šlachta bude ministrm vnitra protože se mu nepodařilo získat post policejního presidenta a Bureš mu to umožní protže přísaha je odnož ANO,Konečně vznikne policejní stát a režim dle lukašenka.Děkuji Vám že Vaší podporou toho docílí což mě děsí,

    2. Šlachta: jenom kecy!
      Z celého přepadení vlády Nečase zbyly pouze nezdaněné kabelky! Kde jsou odsouzení za korupci, za neevidované hroudy zlata apod. Zjevně Šlachta nedodal za polici žádné ostré důkazy, jenom spekulace. A tenhle nám bude vyprávět o vymýcení šmejdů? “Kovboj” Šlachta není řešením, ten je pouze součástí problému.

  2. tak to je bomba!! milion chvilek špíny,křiváku,udavaču,ovcí pakáže pražáku pod vedením tuneláře hnupa Miníře,Rola,neziskovek,fetáku,pirátu!!! chce utočit na Šlachtu zase mu vyučený trolové naženou hlasy není nic horšího než stoka pražáku,ovcí bez sena na náměstí to jejich kvičení se vždy obrátí proti nim a vynese přísahu na 10% díky ovce.

  3. Myslím, že je to fajn reklama pro Šlachtu.Milión chvilek svým pomlouváním přispěje k tomu, že Přísaha bude mít 10 %. Reklama zadarmo se zkrátka hodí

    1. No co co, občane. Můžete zodpovědně a křivopřísežně vyloučit, že nikdo z těch tří účastníků nešel náhodou kolem z nákupu a nenesl si maso?

  4. Tento elitní policista dokázal za pomoci těžkooděnců zajistit nezdaněné kabelky. O ničem jiném nevím, pište na co si vzpomínáte Vy.

  5. Traktorista co svrhnul vládu, prošlo mu to a pomohl STBákovi k moci. Táhni odkud jsi přišel exote s legračním účesem podle kastrólu.

    1. Poskok Babiše a spol. Nic jiného !!!
      Koho odsoudili po jeho teatrálním přepadu sídla vlády Nečase a spol ? Jakou že to tzv. policista odvedl práci !?

  6. porad sem se nemohl rozhoupat koho volit ted ale po tomhle utoku milionu čuchaču rollova řitniho otvoru to dam robertovi.

    1. Pokud by se náhodou stalo, že si jednou budete klást otázku díky komu je tahle země tak v háji, stoupněte si před zrcadlo. Jednoho z těch viníků tam uvidíte !

  7. Milion chvilek se zdiskreditovalo samo,používá neověřené lži a pomluvy.Milion chvilek mě připomíná VV,ty taky zneužili volání lidí po spravedlnosti.Inu,zloděj křičí :Chytte zloděje!!!

  8. Počítám,že panu Šlachtovi je úplně u pr.ele,že po něm jde nějaká Chvilka exkrementů.

  9. Nejlepší na všem je to, že může kdokoli napsat ať chce co chce, je to úplně jedno, ale Babiš stejně vyhraje a bude premiérem, prostě ten člověk si to umí zařídit, je svým pánem a takoví tragédi jako tento výtvor je jen výkřik do tmy a nic to neřeší, zaplatil si velkou část lidí, kteří říkají, že ho nebudou volit, ale volí ho, protože jedině peníze hrajou roli v životě a důchodci to rozhodně nejsou.

  10. Ale blbost. Tím tento spolek jen vystavil Šlachtově kandidátce, po volbách, jistou přítomnost v parlamentu. Mnoho lidi už tuto milionovou chásku má dávno prokouknutou. Škoda, že i u nás pro ně neplatí povinnost zveřejňovat své přispěvatele, zvláště zahraniční.

  11. Policejní estébáky prolezlý stát a soudci co si v ČR soudí podle toho jak se vyspí a zákon si přizpůsobují dle potřeby….tak takový stát si policajtskou stranu plně zasluhuje….PLNĚ !!!

  12. Už se těším , až se začne ptát Šlachta co by poslanec , kde jsou ty peníze z účtů Milionu chvilek. Podat podnět pro policii , a bude jednou pro vždy klid.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *