3. 5. 2024

47 příspěvků u článku “Plně očkované Čechy nepustili do letadla. Na dovolenou neodletěli, protože nepředložili test

    1. Pokud budu doma dřepět na prdeli,tak budu mít jedině na ní mozol.Koncem měsíce jsem se vrátila z Djerby,všichni co letěli tam i zpět,měli vše v pořádku,nebot si dopředu zjistili podmínky za jakých se do oné destinace cestuje,podmínky které vyžaduje letecká společnost,a potřebné dokumenty si zajistili.Nebyl sebemenší problém,v den odletu na místě proveden každému test a následně před odletem rozdán všem papír s výsledkem testu.Všichni se vrátili v pořádku domů a do této chvíle mne nikdo nekontaktoval že bych se případně setkala s někým nakaženým.

  1. Kdybych chtěla někam letět, nic mi neudělá si ho nechat udělat, ať jsem očkovaná třeba 10x. Prostě jen pro jistotu, jako nadstandard – abych znemožnila komukoli mě šikanovat nebo něco zpochybňovat. Trvá to minutu, nic to nestojí a zavře to všem hubu.

      1. To jste získal kde tyto iformace?Jsem dávno plně očkovaná a před cestou do zahraničí jsem si byla udělat pcr test zdarma,to samé po příletu do Čr.Pojištovna proplácí každému dva pcr testy za měsíc.Před cestou proto,že to vyžaduje letecká společnost Smarwings,a po příletu proto,že je povinný test mezi 5-14dnem od příletu do Čr.

    1. Nic to nestojí? Pokud jste prodělala covid/Jste očkovaná tak to pojištovny neproplácení = Musí si to zaplatit sami.

      1. No dobrá, i kdyby, těch pár fufníků už mě nezabije, když jsem dala desetitisíce za dovolenou. Koupit si náplast na hubu pro aktivní blby, by mi stála za ten klid. .

        1. Bylo jasně napsáno, že test nesmí být starší 48 hodin ale české laboratoře už výsledek testu do dvou dnů nejsou schopny garantovat!!!??!!

    2. Minutu počítáte jen na ten test, ale čas, který věnujete výběru testovacího místa a termínu, nemluvě o trvání cesty, už na minutu není, a to ten test prd vydrží, očkování vydrží x měsíců. Já budu mít od pátku platnej certifikát a pak ať mi s nějakejma testama vlezou na záda.

      1. Petře,pokud budete očkován a poletíte na dovolenou,letecká společnost po vás před vstupem na palubu bude požadovat negativní pcr nebo antig.test.Kvůli tomu se mnoho lidí rozhodlo,že raději nikam nepoletí,nebo test si ještě nedávn musel každý platit.Poté co začala pojištovna proplácet dva pcr testy měsíčně,si lidé začali kupovat zájezdy last minute a houfně jezdit na dovolené,takže v některých laboratořích nestíhají.Já neměla sebemenší problém a vždy na odběrovém místě jsem byla sama a výsledek přišel ještě ten den./KNTB ZLÍN/

        1. Hih za vsechno se bude platit tak jako tak,Navic kdyz se nekdo ockuje uz pocita s tim ze tyhle nesmysli uz nemusi podstupovat,Zeme to podporuji tak aerolinky by nemeli byt zadnou vyjimkou

          1. Tak za to já už nemohu,že aerolinky si nastavily podmínku,že bez testu nikoho nepustí na palubu.Chrání tak své zaměstnance,nebot jak jistě víte,i očkovaní lidé mohou být přenašeči.
            Podstoupit test mi nedělá žádné problémy,nebot se v klidu objednám přes pc ,cesta mi trvá 8min.autem,vezmou mne okamžitě,i dříve než je čas objednání,ihned mi na email přijde žádanka na příští test a na ní datum do kdy platí.Vše zdarma.Takže já reagovala na informace některých lidí,že se za to platí.Za dva testy měsíčně se neplatí,proplácí to pojištovna.Jak to bude v budoucnu,to nevímale nyní platí to co jsem popsala.Atento postup stačí při cestách do zahraničí.

  2. To přeci ví každý, že české očkovani nemusí uznat. Letecká spol.chrání své letušky i cestující. To že je někdo očkovaný či prodělal covid, neznamená – že nemůže být nakažený jakoukoliv mutací a co jich tady lítá!
    Pokud byli 3 hod před odletem na letišti, mohli si “skočit” za 1599.- Kč na Go parkoviště udělat test – mají ho do 90 minut. 2x jsem letos letěla a vždy přišel za cca hodinu.
    To se raději hádali a pak seděli na prd… li. 😆

    1. Tak ale potom je to diskriminace,očkujeme stejnou očkovací látkou,jako Evropa.A pokud napíšou že mohou letět i po prodělaném covidu,tak musí slib dodržet.

    2. Ty trubko pokud jsem.ockovany tak se prece nebudu testovat a jeste k tomu za penize. Sama si litej i na mars ale debilni komenty si nechej radeji pro sebe.

  3. Ale to je správně, očkovaní mají mylnou představu o tom, že jsou v pohodě. Skutečnost je taková, že i oni mohou nákazu roznášet. To se jen veřejně tutlá.

  4. Kamarádka jela do Švédska před 2 týdny a říkala, že Švédsko neuznává očkování, ale požaduje test.

  5. Dobrý den,
    jen upozorňuji na to že konkrétně Ryanair je jedna z nejhorších airolinek. Tato společnost opravdu vždy nasadí podpásovku a vůbec bych se nedivil kdyby po lidech bez testu chtěli připlatit aby mohly nastoupit svůj let.

  6. AŤ JSOU NA DOVOLENÉ U NÁS ,PODPOŘÍ EKOMNOMIKU A NEPŘIVÁŽÍ DOMŮ KOVD.JE MEZI NÁMI SPOUSTA BEZOHLEDNÝCH LIDÍ,KTEŘÍ MYSLÍ JENOM NA SEBE.

    1. a vážně si myslíte , že v ČR to nechytnete? Já byla loni 4 týdny v Chorvatsku, nikde nikdo, nic jsem nechytla, letos už jsem tam také byla 3x a naprostá pohoda, s nikým jsem se nepotkala . Loni se v ČR pěkně všichni promořili ve frontách na lanovky na Sněžku, Macochy atd… a víte kde jsem Covid chytla ? v ČR, když jsem seděla doma na zadku.

  7. Jestli to nebude proto, že i očkovaný může být nakažený a šířit virus aniž by o tom věděl.

  8. Mám už svá léta a vzpomínám, jak složité bylo za bolševika vycestovat na dovolenou. Dnes je to snad ještě horší. Pokrok asi nelze zastavit.

    1. vzpomínky nevymažete furt se to vrací o to víc to bolí že na stará kolena nemůžete cestovat kam chcete když už na to konečně máte

  9. Očkovaný chrání jen a jen sebe před vážným průběhem nemoci. Pro druhé je ale stejně nebezpečný jako neočkovaný. To by ale letecká společnost měla jasně deklarovat a podmínky vstupu na palubu srozumitelně a jasně nastavit

    1. Jasně nastavit podmínky–nepustit nikoho bez testů a bez respirátorů, roušek nikam ani na dovolenou ani do hospody ani do letadla. A pokud ten covid bude na světě tak bude i mutovat. A nikoho to nezajímá že někdo šel na očkování. Bude I dál šířit ten covid.A kdo ví jesti ta vakcína ho ochrání. Ale I ten kdo má vakcínu musí chodit jak na testy tak i musí nosit roušky. QR kód nic neznamená ani nezaručí to že ten člověk nemá covid. Má úplně stejně jako ten kdo ten QR kód nemá. To si vymyslel génius ten QR kód pro očkov.lidi. jen aby nemusel chodit na testy a nosit roušky a mohli chodit do hospody a na dovolenou a mohli prskat, šířit ten covid o stošest na lidi. Přísně by měli kontrolovat testovat všechny lidi a nosit i roušky bez pardonu. Jestli někdo má vakcínu nebo nemá. Všichni lidi bez respirátorů bez roušek budou šířit ten covid a bez testů nebude vědět že má koronavirus. A ten QR kód si může strčit do pr….e.

  10. Škoda,že novináři a většina lidí papouškuje je co do nich ulhaný systém napumpuje.Je strašně jednoduché si vyhledat info o PCR testu.Tento test nedokáže Covid 19 vůbec identifikovat.Pouze dokáže identifikovat všechny RNA viry včetně mrtvých virů,takže při žloutence atd.jste pozitivní také.Vymyslel ho Kary Mulis v roce 1983,takže co se asi s PCR testem testovalo těch 38 let ???? Trochu se namáhejte a vyhledejte si relevantní informace.Pusťte si třeba video s Kary Mulisem,kde to vysvětluje.Ten o tom asi něco ví,nemyslíte ????

  11. Skutečnost je taková, že očkovaní lidi šíří koronavirus. (nikdo je netestuje a ani se nechrání)ale až dostane mutov.covid (a klidně ho to může I zabít) tak to se bude divit. A to vůbec nemluvím o promořování. Někomu to vůbec nevadí, že díky promořováni už umřelo xxx tisíce lidí. A stejně se nevytvořila kolektivní imunita. A na mutované viry by to ani nefungovalo ale ani vakcíny nebudou chránit. Vakcína -vyrobená za rok -kdo to vůbec testoval? Nemůže být dobrá vakcína, když mrzačí a zabíjí lidi. A to co jsem napsal minule-tak zase mám pravdu já.

  12. A navíc-za 2 roky nikdo nebyl schopen zjistit na 100% jak vlastně ten covid přišel na svět. A co když ten virus někdo uměle vytvořil?-ale I ty mutace? A za celou dobu nikdo nebyl schopen vyrobit rychlotest, co by na 100% prokázal negativitu, pozitivitu na koronavirus (covid 19)ale ani léky. Všude se šíří po světě delta. A jak je to možné, že alfa, beta, omega se nešírí ?Jenom delta? V Africe, Brazilii atd co se teď šíří ?Taky delta ? Očkujete lidi a stejně se nakazí a šíří ten covid. Kolik lidí umřelo na vakcínu? (neni ani pořádně o testovaná – jak může fungovat vakcína vyroběná za rok?)Anebo už tú vakcínu někdo dávno vyrobil.? –na uměle vytvoř.koronavirus.? Divný je to, že když klesá počet nakaž.lidi tak zrušíte venku nošení roušek ale I netestujete tolik v ČR.A proč se to tak děje? A je to jasný všem, že když nebudete testovat a lidi nebudou nosit roušky, respirátory všude tak nikdy ten covid neskončí. Nebo ten covid nesmí nikdy skončit ,musí už zůstat napořád?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *