4. 5. 2024

21 příspěvků u článku ““V nemocnici jsou dva lidé s vážným průběhem covidu.” Václav Klaus vyzval vládu, ať přestane zbytečně strašit

  1. chudák, připomíná mně Hrušinskýho loni “kvůli třiceti lidem s příznaky lehké chřipky mně Bureš zavírá divadlo!” obrázky z Bergama ho nezajímály. Teď zas nikoho nezajímaj obrázky z Indie. Pak že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. A podruhé do ní může vstoupit jen opravdový hlupák. Klaus má možná hlavu na ekonomii , ale v tom ostatním je zase dost podprůměrnej. Už jen to, že byl až v osmdesáti letech poprvé v nákupním centru a divil se, kolik tam je věcí, vypovídá o tom, že je to spíš takovej asociál žijící si ve svým světě. To tak geniové mívají. Je možná mimořádně nadanej a inteligentní v tom svým fochu, ale plete se do věcí, o kterých nic neví a na který je s prominutím nadprůměrně nechápavaj a blbej.

  2. Je to sice už starej a trochu poblouzněnej člověk, ale v tomhle má pravdu. Vládní prašivci jen straší, vyhrožují, omezují. Měli by být taky omezeni a to na svobodě, nejlépe na životě a definitivně.

  3. Pan Klaus už ukázal co všechno lze zničit. Tak by se hodilo aby se zdržel svých dalších veřejných názorů

    1. Ono je to tak, že pravda není závislá na tom, kdo ji říká. Prostě je to pravda a člověk ji umí rozlišit, nebo ne. Pokud ne, nepomůže mu, že se řídí podle toho, kdo mu je sympatický.

  4. Nejhorší je Seznam.cz, úplně se zbláznili a podporují vládu ve strašení, asi dostavají zaplaceno nebo co…Přemýšlím vyvolat nějaký bojkot Seznamu, protože musí dostat přes prsty za to coprovadí, to majitel nevidí??? Děs…rozpolcený národ, zhnusení lidé, svět se totálně zbláznil.

    1. To je fakt – Parlamentní listy to je pro Víťu čtení.
      Je to web vybavený kvalitními hnojometry a je … písk.

  5. Klause jsem nikdy neměl rád, nevěřil jsem mu od samého začátku. Může za hodně špatného, co se v této zemi stalo.

    Nicméně, jako jeden z mála politiků má odvahu se proti nové formě totality – covidismu – postavit. A další plus – vyléčil se, ve svých 80 letech, z Covidu Isoprinosinem. Je živoucím důkazem vakcinačního podvodu na celém národě a lidstvu. Přeji mu tedy, ve vlastním zájmu, pevné zdraví, jasnou mysl a dlouhý život.

    Sice by to bylo zoufalství, volit jej znovu za prezidenta, ale jak známo, zoufalí lidé dělají i zoufalé věci. V dané chvíli bych jej, asi poprvé v životě, volil.

    1. Paleček, Janík:
      Václava mám nejradší, protože je kus.
      Když se Venda usměje vohýbaj se koleje
      … atd

    1. Na svůj věk je velmi čiperný a myslící osobnost.Asi to má v genech po mamince.Ta se dožila taky vysokého věku.Asi hodně sexuje a tím si udržuje své zdraví.Kde je sex tam je i vitalita

  6. Vcelku jsem osoba přejícná, takže všem těm odpůrcům očkování přeji hrozný průběh, na dejcháku aspoň 14 dní, a třeba Ilče, co se bojí čipu od Billa, třeba hned dnes odpoledne

  7. Hleďte si svého,pane Klausi a zpytujte svědomí za svoje opravdové přešlapy,které ublížily celému národu ! Jste si dobře vědom,o co jde !

  8. Mohu prosím požádat všechny sdělovací prostředky, aby již nedávali prostor panu Klausovi k jakýmkoliv vyjádření?! Domnívám se, že když byl ve vrcholné politice tak měl dostatečný prostor k vyjádření, či ovlivnění. Jaké měřitelné výsledky měl víme všichni.

  9. Ne, tenhle člověk umí jen počítat prachy. Nejradši ty svoje. Kde nic není, ani čert nebere…

  10. Popírač všeho pravdivého a neuvěřitelný egoista…bývalý prezident a odstrašující nástupce Václava Havla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *