29. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Šéfka Evropské komise přivezla Čechům 180 miliard. Obává se však, že je vysaje Babiš. Ten už ví, co by s nimi udělal

  1. Já se spíš bojím, že je vysají spíš kmotři, kteří nejsou vidět, ale mají tu všechno podchycené, včetně politiků a úředníků, co o rozdělení peněz rozhodují. Babiš je moc vidět a všichni mají na něj spadeno, takže u něj ty prachy sotva skončí.

  2. ani slovo nepadlo o Babišovi zase učelovka skorumpovaných novinářu,české televize napojení na kmotry opozice je to neskutečný humus,špína trvajicí sedum let.seznam,novinky,forum,echo,respekt do stávaí obrovský prostor k pomluvám,lžím,učelovému špinění Babiše to je ta vaše havlovská demokracie falše,hnoje.Neustále jen Babiš a kde jste byli když zde rabovali,tunelovali,žrali ako prasce politici spíš mafie,kmotři,baroni, v bilionech rozkradeného!! Proč nepíšete pravdu ODS TOP CSSD ODA zelený,véčkaři,lidovci zloději,kolaboranti,piráti udavači Hřib přečtěte si dnešní článek všichni politici jen kradou,žerou,lžou!!

  3. ZASE TO BABIŠOVCI A SPOL ROZKRADOU!!!!! UŽ TO TADY BUDE BRZY JAKO NA UKRAJINE .TAM OD UNORA UŽ NEMAJÍ ANI NA DUCHODY!!!!

    1. Ty jsi debil to se jen tak nevidí !! Jen ti připomenu rozkradačky za dob vlády Ods – Rop severo západ 14 miliard – předražený tunel Blanka 17 miliard – Izip 2 miliardy- Opencard 1 miliarda – cirkevní restituce 78 miliard atd.atd. !

    2. ubožáku kde jsi byl když ODS TOP KDU CSSD ODA véčkaři,zelení zde rabovali stovky miliard,byla obrovská nezaměstnanost,bída,politické mafie,kmotři,tuneláři,korupce pakistánu,omastek tekl grázlum po mastných hubách a ty napadáš Babiše ubožáku co ukrad premier!! on zvedl životní uroven,platy,duchody nic jiného si nepřeju jen aby vyhráli volby udavači,kmotři,křiváci opozice a vrátí se se vám to i s uroky Babiše a babišovcu užijete si demokracii,bídy,zlodějin,tunelováni Kalousku,Bému,Janoušku,Topolánku,Dalíku,Nečase voříška kantýnské,Rittinka,atd držím vám palce at si užijete!!

  4. Von Leyno přivezla pro nás něco z hromady peněz od nás.Nejlepší by pro nás bylo ,kdyby jsme nebyli nuceni do Bruselu platit sumy na vydržování příživníků.At si každý nechá své a s tím hospodaří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *