5. 5. 2024

Jeden příspěvek u článku “Máme tu čtvrtou vlnu koronavirové epidemie, oznámila Francie, kde počty nakažených extrémně rostou

  1. Ono je to spíš důkazem, že narychlo spíchnuté vakcíny nefungují tak, jak někteří očekávali. Koho by to napadlo, když jde o mutující virus…

    Očkování samozřejmě vytvoří evoluční tlak, v důsledku kterého se prosadí varianty odolné proti vakcínám. Kde jinde asi vzniknou nové, k vakcínám rezistentní mutace, než tam, kde virus už vakcínu jednou překonal? Na to stačí inteligence žáka pomocné školy, aby na to přišel. O kolektivní imunitě můžeme sice snít, ale až (nedej Bože) všechny donutíme k očkování, příroda nás vyvede z omylu.

    Jak to tedy, že to takoví slovutní vědci, jako pan Hořejší, nebo pan evoluční biolog Flégr, nevědí? No, zcela jistě to vědí, jen se to jaksi nehodí veřejnosti sdělovat.

    Tak si to představte, chudáci očkovaní se i nadále nakazí Covidem (jako třeba plně naočkovaní sportovci na Olympijských hrách), a úplně bez kontroly a testů se budou volně pohybovat. Co se asi tak stane?

    A nebo se volně pohybovat nebudou, budou se muset testovat jako dříve, nosit respirátory a roušky a normalizační vakcinátoři, naprosto bez jakékoli politické zodpovědnosti, se budou tvářit, že nikdy nic neslibovali. Na koho asi tak zloba lidí dopadne, ne-li na toho, kdo politickou odpovědnost sice nese, ale alibisticky velmi nezdravě říká, že o tom rozhodnout nemůže, protože tomu nerozumí. Pan Babiš se prostě dal oblbnout lidmi s akademickými tituly a drzým čelem, místo aby se spolehl na svůj selský rozum, který mu v podnikání přinesl úspěch.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *