5. 5. 2024

2 příspěvky u článku “Už není koho očkovat. Vakcíny vyléváme, hlásí praktici. Kolektivní imunitu zajistí jen povinné očkování

  1. Víte, pane Kulhánku, ono je to trochu, či vlastně dost podstatně jinak. Nejsou to žádné nepochopitelné důvody, proč lidé odmítají vakcíny proti Covidu. Naopak jsou velmi pochopitelné a čím víc studujete a čtete odbornou literaturu, tím se stávají zřejmější a pochopitelnější – ti lidé se právem obávají o své zdraví.

    Vakcínu bez problému přijmou ti občané, kteří si řeknou: Za mého mládí, v době tzv. komunismu, jsme se také očkovali proti všemu možnému, tedy se také naočkuji. Žádný intelektuální výkon k tomu potřeba není a přemýšliví občané to mají o poznání těžší.

    Zeptají se třeba – ručí výrobce za případné nežádoucí účinky vakcín? Kupodivu ne. Tak tedy stát a vláda? Také ne. Tak snad pánové Hořejší, Flégr, Maďar nebo Prymula, případně skupiny MeSES a Sníh? Rovněž ne. A co třeba pojišťovny? Kupodivu se nelze proti nežádoucím účinkům vakcíny ani komerčně připojistit. Neručí dokonce ani sám, prý očkovaný, papež František. Ale možná se za vás bude modlit. Kdo tedy přebírá odpovědnost za to, co se se zdravím důvěřivého občana stane? No přece on sám, po té, co podepsal tzv. “reverz”, či spíše souhlas se svým očkováním!

    A to není vše, nyní ještě má být občan k očkování ekonomicky donucen, když všechno ostatní přesvědčování a rádoby morální apely selhaly. Tak se i líny, ale přemýšlivý občan probudí ze své letargie pouhého kývání na vše, co se kolem něj děje a začne se ptát, o co tu vlastně jde. Proč on má být ten hlupák, který svým tělem a zdravím zaplatí čísi účet.

    A abyste se i Vy mohl seznámit s tím, co například čtou přemýšliví občané, přesvědčit se, že to zdaleka nejsou různé konspirativní a dezinformační weby, zde je odkaz na jeden takový zdroj:

    https://doctors4covidethics.org/letter-to-physicians-four-new-scientific-discoveries-crucial-to-the-safety-and-efficacy-of-covid-19-vaccines/

    Můžete si k tomu přidat i ty odborné publikace, na něž se dopis “Lékařů pro covidovou etiku” odvolává. Jsou to uznávané mezinárodní časopisy, v nichž publikují i horliví zastánci vakcín proti Covidu a technologie mRNA.

    Nemáte-li to štěstí, abyste četl medicínské odborné publikace s porozuměním, můžete se podívat na v dopise odkazované video, které vše velmi polopatisticky vysvětluje – čeho se může přemýšlivý občan obávat, pokud se mRNA z vakcíny dostane do krevního řečiště a infiltruje jiné buňky, než ty, které původně infiltrovat měla. To se pak dějí různé trombotické, neurologické, kardiologické a jiné komplikace, o nichž média informují již hezkou řádku měsíců…

    Že je to málo pravděpodobné pro jednotlivého občana? A vy byste si koupil los, v němž hlavní výhrou je zničené zdraví? Když Vám skoro jistě postačí Ivermektin, Isoprinosin, vitamíny a zodpovědné chování? Co si má přemýšlivý občan myslet o nabídce typu:

    Kupte si náš vakcinační los a budete svobodníííí! Budete moci jít do hospody a dělat co budete chtííít! Možná Vám dáme i peníze a mobil!

    Nevím jak komu, mně osobně ta nabídka zní jak z Pekla, přímo od ctihodného pana Lucifera. Platbou je jen trocha vaší krve, smíchané s tou cizí mRNA…

  2. Opět ,,kolektivně stádní” článek o nutnosti očkování proti rýmě. Chápu že autor má problém pochopit, mimochodem stejně jako ti různí ,,vědci” ze sněhů a mesesů, že kolektivní imunita je jen jejich vlhký sen. V dnešním světě, tak globalizovaném a propojeném je to jen pojem který si někteří kdysi před dávnými lety ,,nabiflovali” a dnes jim jen slouží k buzeraci. Kolik odborných ,,výzkumů” by tito ,,odborníci” mohli podpořit vlastní prací v laboratoři? Přesné číslo bude někde okolo nuly. Soudruzi jako Flégr, Hořejší, Smejkal, Kubek a jiní ani nerozeznají zkumavku od pipety, jen cintají ,,studie” které ,,vypouští vědci z Pfizeru” a ti svůj produkt nepošpiní. Zvlášť když jim to ,,sype” a odpovědnost nemají žádnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *