4. 5. 2024

43 příspěvků u článku “Maláčová se ztrapnila před celým národem. Je tragické, že někdo takový dělá ministryni

  1. “Nikým nevolený poradce…”
    Bože můj, co je tohle za blábol?
    Samozřejmě že je “nevolený”, to si jako pane Mrkvičko představujete že ke všem volbám co v ČR máme přidáme ještě volby “poradcovské”?!?
    Ministři (a x dalších lidí na podobných pozicích) si své poradce (atd) vybírají prostě sami (nebo s “pomocí” lobbistů a pod. 🙂 ), to je šok, co?
    Představa že každé trdlo zastávající podobnou pozici bychom (a kdo přesně? my všichni? nebo někdo konkrétní?) měli volit je naprosto zcestná a nenormální!

    1. Asi jde spíš o to, že nějakej poradce ema na kontrole vůbec co dělat, natož tendence těžit informace že zaměstnanců, což ten zkurvenej buzerant zkoušel dělat.
      Navíc, na té kontrole jaksi nemá co dělat ani ministryně, ale za tu může být podnikatel rád, neboť díky ní prokáže zaujatost kontroly a zruší její výsledek.
      Snad to stihne před volbami a zveřejnit, ať každý ví, co je ta pica n3schopna zac

  2. By mě fakt zajímalo jakou odbornost má teplomet Stropnický ohledně zákoníku práce a jeho dodržování ve firmách. Neměl by spíše na akcích LBGT kontrolovat jestli jsou dodržovány zásady bezpečného sexu na veřejnosti?

  3. Němcová at´drží hubu,vždyt´za jejich vlády se choval ministr práce Drábek ještě hůře,lidi museli nosit pracovní smlouvy u sebe přepadovky na pracovišti no buzerace největšího kalibru. Jinak nejsem zastáncem Maláčový ani socanů.Je to stejná verbež a myslí si,že živnostníky jde vysávat do nekonečna. Vím o čem píši jsem živnostník 32 let aroganci státního úředníka dnes již nemohu vystát.

  4. Být majitelem firmy, tak propustím vrátného, který do objektu pouští lidi bez ,,průkazu”. A pokud není schopný ,,vyselektovat” ty jenž do ,,firmy” můžou a ty jenž jsou prostě jen Venezuela nebo Teplomet, nehodí se ani na to ,,hlídání vrátnice”.

    1. Pěkně nesmyslný názor. Skrz podnikatelů je tu mnohdy bordel a rozdíl, jak si kdo váží pořádných zaměstnanců a je třeba neslušné kontrolovat. Znám jich plno, co jejich baba celý život sedí doma na prdeli a ostatní zamestnanci pracují na její rádoby plat a ostatní mají sotva min.platy, dovolenou si nemohou pořádně vybrat a podnikatel s celou rodinou ze zisku a práce tzv. podaných 4 dovolené do roka. Kontrola na ně musí být. Nejsme v kapitalismu, otrokařske době, ale v demokracii. Je třeba mít pracovně právní pojištění a nikdy se nenechat, narazim-li na takového rádoby podnikatele. Máme jich v rodině taky dost a je vidět mezi nima rozdíly obrovské, no hnus.

  5. POlitik a úředník je xindl, ať je homo či hetero. Kdyby byl český národ ko letech znovu na podzim při sobě, tak tuhle lůzu i s ODS a dalšíma opozičníma oslama vyhlasuje mimo dění, a snad se pohneme k nějakémo zlepšení….

  6. Pan novinář plácá ty svoje pravičácký žvásty.Prý budte rádi že podnikatelé nepropostili.No aby nepropouštěli stálo státní kasu 350 miliard.To je zase novinářská nula.
    prý zadlužování.Pan novinář by si měl nejdřív zjistit z čeho je tvořen 500 miliardový dluh.350 miliard jsou dotace firmám a podnikatelům a 140 miliard je výpadek daní odhlasovaný ANO a ODS.
    Dluh opravdu nezavinili důchodci třemi stovkami pane novinář.Vy jste zase odborník

    1. To je jasná pravda, jen si ta Němcová taky nechce přiznat, že jich maji lidi taky dost. A co toho bordela vytvořili za Topolanka a dal.

    2. koukám samej mínus to znamená že máte pravdu jo holt na tomto plátku musíte stát na správné straně aby vás chválili vy jste zvolil tu špatnou příště se zkuste polepšit a nebo se zeptejte gay pornoherce jandy která je zrovna ta správná díra ten s tím má zkušenosti

      1. Ne. Samej mínus znamená, že pan tzv. Mele hovna.
        Jak moc postižený člověk musí být, ab, na základě 38 negativních označeno došel k závěru, že to je potvrzení pravdivosti a oprávněnosti komentáře? Nechcete nám ušetřit náklady na svůj důchod a prostě skočit z okna?

  7. Kontrola a potenciálně správní řízení je neveřejné. Doufám, že PČR bude konat, vzhledem k tomu, že se informace z kontroly objevovaly online na sociálních sítích. Oprávněnost vstupu pí. Maláčové a toho poskoka je také nutné prověřit.
    A o tom, že v případě odvolání proti výsledku kontroly musí být ministerstvo považováno za podjaté.
    Dost drahá cena za nepodařenou volební akci.

  8. Chodit mezi lid by měli všichni politici.Dověděli by se pak,co lid skutečně trápí a hlavně by si přestali vymýšlet tuposti,nad kterými zůstává rozum stát.Paní Maláčová má silné sociální cítění-dlouhodobě a to je moc dobře.Přeji jí ať jí to vydrží do dalších let i kyž už ve vládě nebude sociální demokracie zastoupena.

  9. Tolik arogance a sprostoty a hlouposti u jedné osoby, to jsem ještě nezažil. Je trapná už jen vlastní existenci.

  10. Ono, pokud byste pracovali v obdobných firmách a viděli, že tam dělají lidé, kteří nemají povolení zde pracovat (více než 50% zaměstnanců) jsou tak diskriminování jejich “pasákem” vlastnícím OSVČ, díky tomu je mzda minimalizována i pracovníkům s povolením, tak byste možná hovořili jinak. A to ani nemluvím o možnosti úrazu těchto lidí, atd. Prostě …

  11. Tihle lidé nás reprezentují i ve světě,například na ambasádě v Bernu jsou hned 3 lidé tohoto tipu.Arogance a povýšenost se trénuje v hodinách na MZV A VE VLÁDĚ.

  12. Po volbách snad lidi jako ona ve funkcích nebudou ,ostudy už bylo vrchovatě a president vede ,rochní se ve člunu s šesti plavčíky z ochranky.

    1. Luďku, vidím to stejně. Musíte však uznat, že ta prezidentova plavba byla nádherná groteska a šaškárna senilního a sebestředného dědka. Musel jsem se smát celý večer.

    2. A vy byste se nerochnil ? Nechte senilního starce dožít, ostatně je to obraz tohoto národa, čecháčků, co bohužel v minulosti nepředvedli nic dobrého ….podělali jste, co jste mohli a pokračujete v tom dál ….

  13. Je úsměvné pozorovat, jak s termínem blížících se voleb vymýšlejí politici cokoliv, aby se dostali do pomyslného ráje (parlamentu). Ti, kteří nic za čtyři roky neudělali přijdou do pomyslného pekla (normální život pod zákony politiků).

  14. Němcová obecná trola nevzdělaná,zákeřná zlodějka rohlíku kterou nejlepší prezident vykopal s hradu když chtěla být premierkou!! po debaklu se proměnila v rapuchu jen škodí,špiní,pomlouvá!!

    1. Nejlepší prezident ? Koho, tím myslíte ? Snad ne. doktora Háchu, ale ten žil v trochu jiném čase i době. Ten jediný, na rozdíl od ostatních trafikantů před a po něm, měl jako prezident koule.

  15. přijít ten buzík Stropnický ke mně, tak ho kopnu do řiti, že se zastaví až v Práglu. Je to jeden z nejodpornějších lidí v této zemi

  16. Já p. Maláčové držím palce. Možná se v této zmíněné firmě s M. Stropnickým nechovali ideálně, ale oběma fandím. Jasně, že předvolební atmosféra vede ke kupování voličů, ale to dělají všechny strany, a nejen před těmito volbami. P. Miroslava Němcová je snad nejhloupější politička, kterou jsme tu kdy měli. Nikdy nic kloudného neřekla, natož udělala. ČSSD je opravdu v krizi a nemá žádné výrazné osobnosti, ale ministryně Maláčová tvoří výjimku. Je vzdělaná, průbojná, bere se za sociálně potřebné, umí se postavit i Babišovi či Schillerové. Netvrdím, že nedělá chyby, ale většina politiků dělá mnohem horší. Je to můj názor, nechci jej vynucovat druhým, ale s článkem nesouhlasím.

  17. Tragického je toho v této zemí více, nějaká Maláčová je jen střípek. A ten přebujelý aparát ve formě ministerstev, to je skutečná tragédie.

  18. Jeden pan Stropnický šel dělat s kvalifikací herce ministra obrany. A tento pan Stropnický hraje v divadle paní Maláčové. Takže je vše v pořádku a groteska může pokračovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *