8. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Neuznávání protilátek proti covidu je podivné. V lidech vzbuzuje nedůvěru ve stát

  1. Aeronet je dezinformační web produkující množství pavědeckých nesmyslů. Nemám ho rád.

    Nicméně, to, co tvrdí právě k tomuto tématu, je velice zajímavé. Pokud se stát a vláda nebudou chovat transparentně, nemůže se nikdo divit, že občané dají přednost logickému, nebo aspoň logicky vypadajícímu vysvětlení, ať už je napsáno kdekoli a státu přestanou s konečnou platností věřit. Přesně na tom skončil i minulý režim.

    1. Aeronet už někdy loni v lednu psal, že nás čekají covid pasy. Ještě donedávna to bylo mainstreamem, ministerstvem zdravotnictví a uvědomělými hlídači jediné pravdy, jako je Cemper z Manipulátoři.cz označováno za konspiraci nebo hoax. Dnes je to už realita, potvrzená samotným nejvyšším politickým politbyrem v Bruselu. Taky loni někdy na jaře Aeronet psal, že nás čeká nová forma segregace očkovaní-neočkovaní, kde budou lidé, kteří nejsou očkováni režimem šikanováni a zamezován jim cestování, vstup na koncerty, do divadla atd. Také to bylo označováno za konspiraci, hoax. No a před pár dny se to na Slovensku stalo realitou a i zde někteří politici již volají po tom samém, ale ještě opatrně, protože je před volbami. Po volbách to příjde určitě i k nám, tedy pokud lidi zvolí zase ty samé šmejdy nebo ty ještě horší z demobloku. No a teď včil mudruj, kdo nám tu vlastně lže a manipuluje s námi.

      1. Nejdřív jsem to napsal, pak zase smazal. Aeronet občas velmi dobře předpovídá budoucnost, která se pak ukáže být pravdou. Ale z druhé poloviny píše takové nesmysly, že by je usvědčil i žák základní školy, jen kdyby ve fyzice dával pozor.

        Nevím sice, proč to Aeronet dělá, ale to je důvod, proč jej nemám v oblibě. Chce diskreditovat pravdu lží, nebo lež pravdou?

  2. dokud se nebudou testovat i očkování
    a nebudou uznávány protilátky u všech
    nezávisle jestli je člověk očko, či neočko
    tak se to nikam nepohne
    očkovat se teď lidi nechávají kvůli cestování,
    hospodám. koncertům apod.
    nikomu nejde o vlastní zdraví, natož o cizí
    a vládní politika mi připomíná,
    jako kdyby Policie dávala dýchat jen blonďatým řidičům
    po půl roce můžou vydat statistickou zprávu,
    skoro všichni blond jsou notorici
    a jezdí v autech ožralí :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *