27. 4. 2024

20 příspěvků u článku “Babiš se ve své knize chvástá úspěchy cizích firem. Vůbec jsme o tom nevěděli, zlobí se podnikatelé

  1. přestante už používat učelovky,křivárny,udáváni,lži,polopravdy k Babišovi to je tragedie novinářu,české skorumpované televize,politologu,plátku jako echo,forum,novinky,a toho nejhoršího hnoje reapektu!! to je plátek na blití!! tolik špíny,lží muže psát jen fanatik,ubožák,luza!

    1. Tak moment. Chcete říct, že to je lež a ty firmy o tom věděly, že budou figurovat v něčí knize? Pokud ano, tak je to lež a pan premiér by je měl žalovat, když teď ho špiní v tisku. Pokud ne, tak co je tam dával bez jejich vědomí. Vám to připadá v pořádku?

    2. Je neuvěřitelné jak se Babišovu PR teamu podařilo některým lidem vymazat mozek z hlavy..Je mi z toho fakt smutno. Ten estébák se chvástá cizím peřím, platíme mu z daní jeho firmy a polovina národa mu za to ještě tleská…Ten náš národ je bohužel nepoučitelný., to se s námi táhne celou historii.-(, tak si tady toto asi hold zasloužíme….

  2. Je pěkné sledovat jak každý den 80% pisálku – komentatoru – politologu šije do Babiše a přesto má jeho hnutí stále 25-26% v předvolebních pruzkumech a vubec bych se nedivil kdyby v řijnu vyhrál o 6% před tou zkur…. koalicí Piráti+Stan a kdyby se o 3.místo dělila druhá zkur.. koalice Spolu ( 16.5%) a Spd ( zatím to vypadá na 13% ) !!

    1. Jistě, pořád je dost nemyslících poblouzněných ovcí, kterým by mělo být zapovězeno právo volit

  3. tak se nám tady nějak rozbrečeli pisálkové ano je to hrozné když oni se tak snaží a snaží a čobol je má na háku at ohledně dotací či těch usmolených doporučení evropské komise nebo si snad myslíte že nemá ohlídané jak a kde může co čerpat má na to ty nejlepší poradce a právníky proč asi vytáhli toho jeho nemocnýho kluka neví už kudy kam chudák kluk ani neví že tím si podepsal žebrotu nebo doživotní dohled že už nedostane v životě ani korunu tak je dementní a oni ho vystavují jako génia a on chudák neví ani kolikátýho je a tak by se dalo pokračovat – to bude zase mínusů

    1. Mladej Babiš je myslím celkem normální nato jakýho má fotra šmejda. K tobě se vyjadřovat asi nemá cenu, ty jsi obyčejný idiot.

  4. Ano, šijou do něho, a mají pravdu, je to pravda co píšou a Vy hlupáci mu to žerete, a ještě ho volíte, a já budu muset další volební období číst v zprávách o tomto nemorální člověku, tak Vám pěkně děkuji…český národe

  5. už se držím zpátky,stačilo mi,co jsem zažil….pan Babiš je Bůh,už se na něj těší na hradě Mírov….

  6. Vážení, je jedno jestli jste pro nebo proti Burešovi alias Babiš. Stará česká přísloví je nutné ctít. Když v parlamentu plakal nad svými dětmi, ta k to bylo dojemné. Čas však ukázal kde je pravda. Je možné sio vybrat z mnoha přísloví – všechna platí na Bureše – Babiš udavač. Krásné přísloví je též : “Kdo s čím zachází s tím také schází.” Breš se snažil udělat ze svého syna těžce nemocného člověka – schizofirenika. Srovnáme-li jeho projev v PČR se skutečnoistí, včetně odvlečení Babiše jn. na Krym ….. , potom již poltřebujeme formlitu – pravdivé potvbrzení o jeho zdravotním stavu od tří nezávislých komisí psychiatrů. Proti tomu přeci nikdo nemůže nic namítat!!!
    p.s.
    OSTUDU, KTEROU ČECHŮM UDĚLAL VE SVĚTĚ, zahojí dlouhý čas. Jeho počiny jsou nezapomenutelné i před objeveními se nových.a stále budou odhalovat kvalitu Čechů.

  7. Je hezká, že ti Pavlové a spol.najednou obhajují slavného Bureše. Už kvůli těmto pitomcům mám obavy , že ty volby dopadnou zase špatně a Čapí hnízdo pojede dál.

  8. A to ještě někoho udivuje,že tento slovenský stbák lže?Vždyť on nic jiného,než lhát každým slovem,neumí!Ještě také krádeže všech možných dotací z rozpočtu EU i našeho státního rozpočtu,ovládá mistrně.Bohužel lidé s IQtykve mu ty jeho pohádky baští a za koblihu prodají ochotně i nos mezi očima.

  9. Sdílejte, než to zakážou! je snůška marketingových bábolů Marka Prchala a jeho týmu. Divil bych se, kdyby knihu Andrej Babiš vůbec četl, pouze se snaží zradikalizovat jeho potenciální voliče. Pokud je někdo zvědav na pravdu o Andreji Babišovi, raději se koukněte na stránku https://www.nasdilejneztozakazou.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *