29. 4. 2024

6 příspěvků u článku “Experti volají po uznávání protilátek. Nepřipadá v úvahu, rozhodla náměstkyně ministra

  1. Jak je to dlouho, kdy se poprvé objevila zpráva o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy? Myslím, že to bylo v roce 2007 a od té doby se to změnilo ještě k horšímu. Je vidět, že náš stát má pod palcem mafie, teď zrovna napojená na západní farmaceutickou lobby. Všichni ti nahoře moc dobře vědí, že to, co je lidem vnucováno jako vakcíny, nejsou klasické vakcíny, ale eperimentální, nikdy nevyzkoušená genová terapie, u níž nikdo neví co s tělem člověka udělá za měsíc, za rok a za pár let už vůbec ne. K tomu ještě za případné poškození zdraví a smrt nikdo není právně zodpovědný, pokud člověk po očkování bude zmrzačen nebo zemře. V zájmu astronomických zisků je riskováno zdraví i životy milionů lidí. Smutné.

  2. Člověk s prodělaným onemocněním je vždy imunní přesně 180 dní? Proč ne 50 nebo 200? Co když si po očkování tělo nevytvoří protilátky nebo jenom naprosté minimum? Paní náměstkyně nám opět ukázala, proč té vládní sebrance už věří jenom pár vyděšenců bez rozumu.

  3. Tak až se bude rozhodovat koho ,,zavřít” za porušování zákona, tak první jméno známe. Pokud si ta čůza doslova dělá srandu ze rozhodnutí soudu, okamžitě patří za mříže!

  4. Jako odborník a imunolog, který se zabývá dlouhá léta imunitou, si myslím, že rozhodně není dostatek důkazů pro to, aby se protilátky mohly používat jako důkaz bezinfekčnosti,” uvedla Vašáková pro server idnes.cz. “Protilátky samotné během doby klesají, u někoho rychle a u někoho pomalu. A jsou jenom jedním z parametrů a rysů imunitní odpovědi. Každý totiž reaguje úplně jinak.
    A proč se tedy budou po dvojitém očkování ,očkovat po třetí a možná po čtvrté, lidé již naočkovaní, kteří mají mít imunitu, vytvořenou po očkování.
    NENÍ TO ZAVÁDĚJÍCÍ, když my (někteří) co si dali udělat rozbor po infekci máme protilátky velmi silné i po půl roce u mne konkrétně po třech testech se vůbec nemění. Proč máme být diskriminováni a nebo se musíme očkovat zrušit si své vytvořené protilátky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *