4. 5. 2024

40 příspěvků u článku “Ivan Bartoš vzpomínal, jak se pral s Krpálkem. Rychle se ukázalo, že si to vymyslel

  1. Bartoš ty ulhaný fetácký magore ty ne jen udáváš ještě lžeš ty a Krpálek přitom se to nezakláda na pravdě ty si jak geroj Putin ten se taky pral s m,edvědem!! jakou dávku fetu si měl ty sedmillháři!

    1. Psychopat jménem Pavel opět v akci. Ono je zcela normální s někým nesouhlasit nebo mít k někomu přímo odpor, ale to co tu předvádíte vy už je hodně za hranou. Nenávisti plný psychopat, který je zralý na hospitalizaci v Bohnicích, takového blázna nejlépe držet dál od normálních lidí. Ke všemu jste negramot s IQ 60, co někde zametá chodníky a neumí ani psát. 🙂

      1. Leo ty jelito já nelžu,neudávám,nedělám ze sebe Putina jak nafetovaná smažka Bartoš a jeho pakáž pirátu!! neskutečný hnuj mladých hnupu kteří si založili politiku na drogách udáváni je to odpad společnosti placený s naších daní! hnupe!

  2. No tak to nás čekají pěkné věci když má být tahle prolhaná fetka premier.To bude tenhle stát pěkně v hajzlu ještě víc než teď.Takovýho vypatlance mít v čele.Kam to spějeme když nám má jít tenhle vyhulenec příkladem.Být mistrem Krpálkem tak bych no lhát rychle odnaučil.

    1. No, jako fetka dobrý. Bureš se jako sfetovalej chová i normálně. To považuji za daleko horší.

  3. Pirát, to faleš a lež… a tak to je u nich furt. Divím se, že to neoznačil za hoax, šašek jeden vyhulenej…

  4. Bartoš lže prakticky ve všem hlavně v tom že nebyl člen a podporovatel anarchistického hnutí Antifa a že se pravydelně neučastnil jejich akcí a demonstrací !!! Na specialnim oddělení Pče s názvem boj proti extremismu je na něj složka dokumentující jeho účast na akcích Antify i jeho uzké kontakty na duležité členy Antify např. Borla Schejbala Májíčka nebo Krejčovou !!! Všichni slušní občané by měli udělat vše pro to aby to to Pirátské nebezpečí spolu s hnutím Stan nedostalo ve volbách více než 18% hlasu !!! Jsou stejné nebezpečí pro stát jako byli komouši v roce 1948 !!!

      1. Zkus s tím slovníkem kontrolovat výplody různých škrabálků známých servrů,to budou hody.

  5. Když si dá soudruh dvojitou čáru tak přijde na to, že zvítězil i nad Frištenským 😀

  6. Co pak bude říkat k nám a jaký bude skutek. Tací jsou všichni ,včetně Rakušana, který byl k tomu ještě před tím ve třech stranách . Hrůza z koalice.

    1. Tak v tom jediném nelhal judo dělal a ne zas tak moc špatně, o to více je horší, že něco takového mohl vypustit.

  7. Kdyby myslel, tak něco takového nemohl vypustit z úst. Titul za jménem, před jménem a nezvládá kupecké počty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *