19. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Přísaha Roberta Šlachty se propadá. Lidé se obávají, že je pouhým Babišovým béčkem

  1. Zbytečně se vztah Babiše a Šlachty démonizuje. Může to být zcela jinak, autor článku dává k dispozici jen nějaký pocit. Premiér kdysi bránil rozumné nastavení organizační struktury PČR, ale to není o osobě ředitele ÚOOZ. A že pak Robert Šlachta byl na Celní správě? Kde je hmatatelný důkaz, že jeho funkce nebyla pod rozlišovací schopností ministra financí? A další otázka je, proč řediteli ÚOOZ někdo předhazuje výsledek soudních tahanic ve věci Nečase a jeho bývalé milenky? Nelze opominout, že významnou roli, vůči Robertu Šlachtovi rozhodující, hraje státní zástupce. A po něm vlastní rozhodnutí soudce. A to, ke vší úctě k soudní stolici, je jen a jen vyjádření názoru a pocitu jednoho z nás, člověka z masa a kostí, který je nadán znalostmi a dovednostmi, jež ho dostrkali na post soudce. Takže Šlachta, ať se to někomu líbí nebo ne, je v této věci “ten poslední v řadě”.

  2. Kdyby výrazně ubral na respektu k NATO a EÚ, dal bych mu svůj hlas. Hlavně, protože ho osobně znám. Ale výše uvedené, to jsou pro mne nepřekročitelné hodnoty. Je mi líto, Roberte.

  3. Ale ale 😁 Přisaha je hnutí kterého se bojí jako čert kříže hlavně Ods – vzhledem k minulosti některých členu Přisahy by měli v Ps na Ods pěkně nabito co se týká svinstev za dob jejich vlád a spolu vlad !! Přisaha bude mít 5% do Ps se dostane a to bude dobře !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *