28. 4. 2024

7 příspěvků u článku “Profesor Flegr vysvětluje, jak je to doopravdy s hladinou protilátek a imunitou. „Složité,“ říká ve svém novém článku

  1. Pane profesore, klidně si tu vakcínu dejte kolikrát chcete, ale omezte, prosím, své experimenty na sebe a případné dobrovolníky – “pokusné králíky”, jak jim sám říkáte.

    Váš předposlední odstavec je pouze zbožné přání. Ano, existuje pouze konečný počet způsobů, jak se virus může vázat na lidské buňky, protože, konec konců, i počet těchto buněk je konečný. Bohužel, je to astronomické číslo.

    Takže ano, máte pravdu, teoreticky, po konečném počtu iterací vakcíny virus přestane unikat. Vy očekáváte, že ta iterace bude už jen jedna. Myslím, že k tomuto tvrzení nemáte naprosto žádný podklad a po jedné sezóně se ukáže, jak hluboce jste se, v lepším případě, mýlil.

    Ale vy se “mýlíte” naprosto programově, úmyslně, abyste lidi přesvědčil o svém názoru, abyste je tzv. “chránil”, jak jste sám uvedl v jednom rozhovoru po té, co se Vaše předpovědi nevyplnily.

    Měl byste toho zanechat, protože tím vědu nesmírně diskreditujete. Omyl je jen velmi kulantní název pro to, co děláte. Vědec by nikdy neměl předstírat, že ví, když neví (a řadu věcí z principu předem vědět nemůže).

    Doufám, že se Vás po roce nějaký novinář zeptá, jak se stavíte k této své (dnešní) předpovědi.

    1. Kromě toho, když se vakcíny zaměří na více variant S-proteinu, dramaticky tím poroste nebezpečí, že imunitní systém bude za S-protein považovat i struktury organismu vlastní – což právě povede k těm komplikacím, které už se dějí – trombotické a různé autoimunitní jevy.

  2. Vzhledem k tomu, že je starej Brůna parazitolog, bych od něj raději slyšel, jak se zbavit parazita v čele vlády. V covidohysterii se moc neosvědčil.

    1. Pokud máte na mysli toho parazita z Horních Uher, tak toho se asi tak hned nezbavíme, protože blbost lidská nemá mezí a budou ho za 300,- Kč pořád volit.

  3. Pokud si mám vybrat mezi názory MUDr. Vojtěcha Thona nebo parazita Flégra, tak pro mne je volba jasná. Exot Flégr zde straší a opruzuje poměrně dlouho a mám chuť se s ním setkat osobně, on by si to zapamatoval až do konce života.

  4. Pro pana Flégra by bylo nejlepším zaměstnáním práce ve filmu, a to herec v horrorech. Má na to styl vyjadřování a podobu by nemuseli ani moc upravovat. Pohled na něj děsí nejen děti již nyní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *