3. 5. 2024

5 příspěvků u článku “Výrobci vakcín ukázali, že drží celý svět v šachu. Jejich chování je nemorální

  1. Hele nechci nikomu krást nápad, takže jestli někoho napadlo vyrábět lékařskou obrněnou techniku s vakcinačními kulomety a kanónem s injekcí ráže 120mm pro odpůrce, tak to řekňete teď, než začnu s výrobou!
    Už vidim ty obrovský dotace na vývoj od farmaceutických společností!

  2. Zajímavý je v této souvislosti názor dr. Roberta Malone, jednoho z objevitelů principu mRNA vakcíny. Ten říká, že jsme svědky masového ADE efektu právě u těchto vakcín a že by bylo nejlepší očkování zastavit:

    https://rumble.com/embed/vhymwq/?pub=4

    Dr. Malone zároveň říká, že se zatím nikdy nepodařilo vyvinout vakcínu proti jakémukoli koronaviru, u nějž by ADE nenastalo. Všechny zatím skončily právě na tomto problému.

    1. No jo, ale to je problem, to by z win-win scenare udelalo loss-loss. Nejdriv je potreba 1. stabilizovat populaci (proockovat chude zeme a zredukovat neperspektivni jedince – samozrejme ne ockovanim naprimo, ale tvorbou lepsich mutaci, ktere ockovani vytvari) a pak 2. patricne na tom vydelat.

  3. Ještě nějaký jouda chce tvrdit, že tady jde o zdraví lidí? Je načase odstranit z příbalového letáku, že výrobce neručí za možné vedlejší účinky vakcín a dám hlavu za to, že zmizí z trhu takovou rychlostí, že blesk je pomalejší brácha.

  4. Možná jedna farmaceutická firma zaplatila laboratoři V Číně za úpravu viru,aby nakazil co nejvíce lidí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *