8. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Ani po očkování se nelze vrátit k normálu, zjistili Američané. Většina nakažených v novém ohnisku dostala vakcínu, přesto cítí příznaky a virus roznáší

  1. Právě z důvodů stejné virové nálože u očkovaných i neočkovaných pacientů se někteří experti začínají obávat, že zde dochází k masové manifestaci nebezpečného ADE syndromu – mezi jinými také dr. Robert Malone, vědec, který svými publikacemi a výzkumy přispěl k objevu mRNA vakcíny.

    Robert Malone je vakcinační lobby zpochybňován jako vědecká autorita z důvodu svého kritického postoje k masovému použití nedostatečně vyzkoušených vakcín. Avšak v každém případě, není to žádný fanatický antivaxer, ale vědec s množstvím významných publikací, jehož mínění by měl být bráno vážně a který vývoji bezpečných vakcín zasvětil celý svůj život.

    Existuje několik mechanismů, jak syndrom ADE vzniká, ale všechny paradoxně zvyšují produkci viru vlivem nedostatečně fungujících protilátek nebo jejich vedlejších efektů. ADE syndrom nemusí vzniknout pouze vlivem nesprávně fungující vakcíny, ale vzniká (někdy) i u člověka, který byl opětovně nakažen, zpravidla virem, který mezi tím zmutoval.

  2. Je to genocida, nic jiného. Postupně se to ukazuje. Pohádka Císařovy nové šaty zafungovala v mediální masáži a vládní propagandě. Ale hlasy, že císař je nahý, sílí a fakta jim dávají zapravdu. Už přiznali, že očkovaný chrání možná snad jen sám sebe. Ale ani tomu ti lidé sami už nevěří. Jakou to má logiku, když se mě očkovaní bojí, že bych je, sic zdráv, nakazil? Budou se muset uočkovat, jinak to nevidím.

  3. Prostě a jednoduše řečeno !!! Celé to jejich očkování stojí za h..n.!!Jde jen o nehorázný byznys !!Kdyby se raději zaměřili na nějakou výrobu účiného medicamentu !!

  4. Je to sprostá genocida! Podvod století. Holt Americká ekonomika, která ještě před nedávnem byla v rozpadu zjistila, že je to daleko lepší výdělek, než čekání na odvedené daně pracujících, že se tady dá na hloupé Evropě daleko více. Proto se jim nechce o vrozených proti látkách ani mluvit. Celá “vakcina” je šidítko, které nemá s nějakou nemocí nic společného, nebude trvat dlouho, pokud se lidé proti tomu nevzbouří, že USA nakáží jednotlivým státům, jaký příděl očkovacího svinstva musí za určitou dobu zpracovat…

  5. no a co čekali ve zdravotním systému kde na prvním místě jsou peníze pak zase peníze pak zase peníze dlouho dlouho nic a někde v dáli pak je zdravý člověka

  6. Jasně jediná cesta je podlé Singapuru a VB zbytek světa zaostává. Už jsem to před měsícem psala!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *